Buretel inovator pentru aplicarea machiajului

Buretel inovator pentru aplicarea machiajului
  calendar_month        
Ultima gaselnita in materie de aplicatoare de make-up este buretelul BeautyBlender. Inventat de make-up artistii hollywoodiani, Rean Ann Silva si Veronica Lorenz, acest buretel a fost creat pentru o aplicare perfecta a machiajului.

80146.jpgCele doua make-up artiste stiu ca la baza unui machiaj perfect sta intinderea perfecta a acestuia. Asa ca gata cu aplicarea cu degete sau cu buretelele triunghiulare. Aceste metode risipesc machiajul si pot lasa fasii vizibile si inestetice.

Acest buretel are o forma eliptica, ceea ce duce la un acces mai usor in zonele greu de atins. Are o textura de piele intoarsa, iar curbele lui se potrivesc conturului fetei, nu contine latex, este non-alergenic si nu contine parfum .

Buretelul Beauty Blender este creat fara unghiuri, tocmai pentru a elimina liniile vizibile formate de machiaj. Aplica machiajul cu mici lovituri de buretel. Aceste lovituri, intind machiajul, fara a crea schimbari in textura sau tonul pielii.Foloseste partea ascutita a buretelului pentru a ajunge la zonele greu accesibile, ca cele din jurul nasului, a gurii si sub ochi. Foloseste partea rotunjita pentru fondul de ten si blush si pentru zonele mari cum ar fi fruntea, obrajii sau barbia.

Cand aplici machiaj ud, foloseste si un buretel umed. E normal ca acesta sa se mareasca de doua ori, fata de marimea lui normala. Spala-l dupa folosire si lasa-l sa se usuce. Nu pune buretelul in contact cu o sursa puternica de caldura.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Calnic cetatea taraneasca
  • person

    "traieste. bucura-te. iubeste. construieste. sprijina. invata. mergi mai departe..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right