Cacharel si Zen Diamond in Romania

Cacharel si Zen Diamond in Romania
  calendar_month        
M&M Retail aduce in Romania doua marci de renume, Cacharel si Zen Diamond, prin deschiderea a doua magazine in incinta Baneasa Shopping City.

Cacharel a fost creat de Jean Bousquet in 1962, numele marcii provenind de la o pasare din Camargue (regiune din sudul Frantei).

Bousquet, nascut la Nimes in 1932, a fost unul dintre primii creatori de moda care si-au construit o marca globala. Cariera sa a debutat la 15 ani, studiind la Scoala Tehnica din Nimes. In 1956 s-a mutat la Paris unde a lucrat ca stilist pentru Jean Jourdan. Doi ani mai tarziu a deschis propriul sau atelier unde confectiona camasi pentru barbati, pentru ca in 1962 sa lanseze Casa de creatie Cacharel.

De-a lungul anilor multi mari stilisti, precum Emanuelle Khanh sau japonezul Atsuro Tayama, s-au succedat la Cacharel. Din anul 2000, cuplul de creatori anglo-brazilian Clements/Ribeiro (Suzanne Clements - Inacio Ribeiro), educati la celebra scoala de moda Saint Martin's School of Art, determina stilul si exploreaza patrimoniul Cacharel pentru a impune, pe "cat walk"-ul modei internationale, un stil regenerat, mai expresiv, mai contemporan, apropiat de cel cu care s-a lansat Bousquet.

Diamond Boutique Zen de la Baneasa Shopping City doreste sa confirme ca traditia face cu adevarat diferenta. Zen Diamond, ("Zen" insemnand in limba persana "femeie frumoasa") are o istorie de peste 100 de ani, fiind considerata firma cu cea mai mare capacitate de productie din Europa, ea realizand, anual, circa 150.000 bijuterii.

Produsele Zen Diamond sunt vandute in peste 3.000 de magazine de bijuterii din toate colturile lumii. Prin deschiderea unei noi unitati de manufacturare in Bangkok, Zen Diamond doreste sa isi dubleze capacitatea de productie, intentionand ca in urmatorii 25 de ani sa isi extinda reteaua proprie la 1.000 de magazine.

Zen Diamond a semnat, in urma cu circa un an, un contract de licenta pe o perioada de trei ani cu National Geographic Society, una dintre cele mai mari si importante organizatii stiintifice si educationale non-profit din lume, devenind primul si singurul producator agreat de NGS, pentru care a creat "National Geographic Jewelry Collection".

Fiecare produs marca Zen Diamond este insotit de un certificat international de calitate a diamantului (International Diamond Quality Certificate).

Recomandari