Care este secretul unui par frumos pe timpul iernii?

Care este secretul unui par frumos pe timpul iernii?
  calendar_month        
Foloseste produse ce contin ingrediente nutritive din gama de ingrijire Dove Nourishing Oil Care .

Noua gama Dove Nourishing Oil Care special creata pentru parul uscat contine complexul Nutri-Oils, un amestec unic cu uleiuri naturale de cocos si migdale, care se absoarbe rapid, fara sa incarce parul. Hraneste parul uscat in profunzime, imblanzind cu pana la 100% firele rebele*.

Inca din antichitate femeile foloseau uleiurile naturale pentru ingrijirea parului.


Uleiurile au o actiune magica asupra parului, in special asupra celui uscat, aspru, cu fire rebele: hranesc in profunzime, intaresc firul de par, ii redau aspectul matasos si ii confera stralucire.

In anotimpul rece foloseste cu incredere gama Dove Nourishing Oil Care ce contine:


84032.jpgSamponul Dove Nourishing Oil Care curata si ingrijeste delicat parul uscat, fara sa il incarce, lansandu-l neted si matasos.


84034.jpg
Aplica dupa fiecare spalare balsamul Dove Nourishing Oil Care pentru un par usor de pieptanat si cu mai putine fire rebele.

84033.jpg

Daca parul tau are nevoie de extra hranire rapida, incearca balsamul-tratament Dove Nourishing Oil Care : este de trei ori mai hranitor decat un balsam de par obisnuit** si actioneaza intr-un minut, redand aspectul matasos chiar si celui mai uscat, aspru si rebel par.


57352.jpg
O data pe saptamana, nu uita sa folosesti masca tratament Dove Nourishing Oil Care .


Pentru noutati despre produsele Dove si concursuri intra pe pagina facebook.com/Dove!

Recomandari