Cavitatia - concept revolutionar in remodelarea corporala

Cavitatia - concept revolutionar in remodelarea corporala
  calendar_month        
Frumusetea vine din interior - spune un citat celebru, insa eu as adauga aici faptul ca aceasta se vede la exterior. Si pentru ca suntem femei, ne dorim sa fim frumoase si adorate. Frumoase pentru noi si adorate de cei din jur. Iar frumusetea incepe cu o silueta perfecta si un trup de invidiat.

Acum putem ajunge sa ne bucuram de un corp perfect fara efort, fara durere si intr-un timp foarte scurt. Cum? Ei bine, centrul de remodelare corporala Adorata ne pune la dispozitie cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale: CAVITATIA.

Aceasta noua descoperire privind remodelarea corporala si reducerea stratului adipos are la baza principiul undei de soc, folosita pentru prima data in "medicina estetica". Noua tehnica poate fi folosita pe zonele "grase", cum sunt bratele, coapsele, fesele, gleznele, genunchii, gambele, abdomenul... etc!

83393.jpgEste ideal in programul de slabire ca acest tratament sa fie efectuat in asociere cu masajul anticelulitic si impachetari anticelulitice, care au scopul de a mobiliza depunerile de grasimi, deblocand tesutul adipos congestiv si activand circulatia sangvina. Sedintele de cavitatie trebuie combinate si cu o disciplina alimentara, pentru a mentine rezultatele obtinute.
83391.jpg
Cavitatia este o metoda de remodelare corporala bazata pe ultrasunete care patrund pana la o adancime de 5 cm in stratul adipos, provocand dezintegrarea celulelor grase si reducerea stratului adipos. Fara durere si intr-un timp foarte scurt: doar 90 minute/sedinta! Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere evidenta a masei adipoase.
Pe langa inovatoarea metoda de combatere a celulitei despre care am discutat mai sus, centrul de remodelare corporala Adorata ne pune la dispozitie si alte metode de infrumusetare precum:


83392.jpg


Impachetari anticelulitice cu parafango, guarana, ultraslim - un tratament eficient pentru pierderea in volum si eliminare a excesului de apa din tesuturi;

83394.jpg


Masaj anticelulitic - un masaj profund care stimuleaza circulatia sangvina si limfatica locala, activand metabolismul organismului. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de "coaja de portocala";
57143.jpg
Electrostimulare - o procedura sigura si simpla prin care micro curentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament stimulandu-i si facandu-i sa lucreze. Este o metoda moderna de tonifiere a musculaturii fara a depune nici un fel de efort.Stiu ca v-am convins deja, asa ca va invit sa vizitati cu incredere centrul de remodelare corporala Adorata!
Pentru ca frumusetea este importanta pentru orice femeie ce vrea sa fie adorata!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Finantare fonduri structurale
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right