Ce este electro-sono-stimularea?

Ce este electro-sono-stimularea?
  calendar_month        
De foarte multe ori, cand apare o metoda nou de tratament suntem curioase sa vedem in ce consta.

Ca este buna, slabeste, tonifica, este clar. Dar pentru a intelege mai bine in ce fel actioneaza, trebuie sa apelam la sfaturile unor specialisti.

Electrostimularea este o metoda de tratament care are ca scop tonifierea si intarirea musculaturii fara a fi necesara gimnastica aerobica sau fitness-ul.

Cercetarile in domeniu facute in ultimii ani au demonstrat faptul ca imbinarea microcurentilor electrolipolitici cu ultrasunetele au efecte foarte bune nu numai pentru tonifierea musculaturii dar si pentru tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate.Ultrasunetele distrug membranele adipocitelor, favorizand actiunea curentului electrolipolitic, tot acest proces ducand la intensificarea metabolismului intracelular. Electrolipoliza este un tip de electroterapie care poate actiona asupra depozitelor localizate de grasime si asupra celulitei.

Variatia de presiune care se produce la trecerea ultrasunetelor determina o crestere a permeabilitatii membranelor celulelor adipoase, facilitand actiunea micro-curentilor asupra grasimilor si lichidelor acumulate in celule si favorizand eliminarea acestora.

Trecerea ultrasunetelor prin tesuturile moi determina o crestere a temperaturii si implicit a reactiilor metabolice, adica o dizolvare mai rapida a celulelor grase.

Electrostimularea combinata cu ultrasunete determina o crestere a circulatiei sanguine si a gradului de oxigenare a zonei tratate, folosirea acestui tip de tratament ducand la rezultate vizibile in tratarea tesutului adipos si a celulitei, tonificand pielea si muschii.

78691.jpg


Undele produse de catre aparatul de electro-sono-stimulare s-au dovedit a fi folositoare in rezolvarea cauzei si nu a efectului, pentru ca frecventele diferite cu care se lucreaza stimuleaza microcirculatia locala si determina o crestere a reactiilor metabolice la nivelul celulei care determina un consum mai bun al grasimilor din celule.

Mai mult, aceste unde stimuleaza producerea de collagen, determinand o imbunatatire a elasticitatii dermului, tonifiind pielea, eliminand depozitele de acizi grasi accumulate in celulele adipoase. Aceasta determina o reducere a volumului si numarului adipocitelor, si nu in ultimul rand eliminarea toxinelor din celule.

Dreamline ofera tratamente de remodelare corporala, intre care o gama larga de impachetari anticelulita, de drenaj, relaxare si tonifiere cu produse obtinute din ingrediente naturale: plante, alge marine, argile, saruri minerale, ape termale remineralizante, uleiuri esentiale.

Adresa Dreamline Beauty Center este str. J.L.Calderon nr. 36, sc. A, et.1, ap.13, mobil 0722.66.84.81, tel 313.00.94


Sursa: Dreamline Beauty Center

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Basic 02X05-02195
Shop Ele.rochevron_right