Ce este IPL?

Ce este IPL?
  calendar_month        
Lumina intens pulsata este o noua si promitatoate tehnologie cu aplicatii multiple in estetica medicala: epilare progresiv definitiva, tratarea leziunilor vasculare, pigmentare si a acneei. Efectele sunt dintre cele mai bune, iar reactiile adverse sunt minime!

IPL (intense pulsed light) sau lumina intens pulsata este una dintre cele mai promitatoare tehnologii in estetica medicala. Istoria a inceput sa se scrie in urma cu mai multe decenii, atunci cand a fost observata pentru prima data actiunea luminii puternice asupra firului de par. De atunci tehnologia a avansat foarte mult, pentru ca in ziua de azi IPL-ul, ruda laserului, sa isi gaseasca utilitatea in multe probleme dermatologice.

Principiul de actiune este asemanator cu cel al laserului: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii. Tehnica IPL

">79494.jpg

insa permite selectarea anumitor lungimi de unda ce actioneaza specific pe diferitele structuri (vasele de sange, firul de par, colagenul, glandele sebacee). Lumina odata absorbita este tansformata in caldura care produce distrugerea acestor structuri.

Tehnica IPL are aplicatii multiple. Poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare progresiv definitiva), pentru tratarea acneei, a leziunilor pigmentare sau vasculare, pentru reintinerirea pielii (photo rejuvenation).

Avantajele sunt numeroase. In primul rand este o procedura nedureroasa, minim invaziva. Nu exista riscul de a dezvolta cancer de piele. Eficienta a fost dovedita in cadrul a numeroase studii clinice, avand aprobare din partea FDA (Food and Drug Administration). Riscul de aparitie a reactiilor adverse (senzatie de intepatura sau caldura locala ,eritem, bule sau flictene, hipo- sau hiperpigmentari tranzitorii) este mic. Nu necesita foarte multe precautii.


">

Ca pentru orice alta procedura, exista si contraindicatii: sarcina, consumul unor medicamente fotosensibilizante, antecedente de cicatrizare defectuoasa sau de cancere de piele, afectiuni inflamatorii in zona tratata, prezenta de nevi, tatuaje, machiaj semi-permanent in zona tratata, boli fotosensibile.


Clinica Slimart vine in ajutorul dumneavoastra cu cea mai noua tehnologie IPL! La noi puteti scapa definitiv de acele fire de par nedorite sau va puteti imbunatati aspectul tenului in doar cateva sedinte si cu efort minim!


Acum Slimart si Ele.ro iti ofera sansa de a testa gratuit epilarea definitiva cu cea mai avansata tehnologie IPL.
Afla mai multe despre Campania Buletinele Ele.ro si bucura-te de reducerile oferite de Ele.ro si partenerii sai!

Recomandari