Cellu Slim - remediul pentru celulita incrustata

Cellu Slim - remediul pentru celulita incrustata
  calendar_month        
Cellu Slim - solutia revolutionara de remodelare corporala in 2012

Ce este celulita incrustata?

Intr-o celula adipoasa, grasimea este stocata sub 3 forme: trigliceridele, cea mai rezistenta forma de grasime, digliceridele si acizi grasi liberi. Pentru a combate eficient celulita incrustata este necesar sa se destocheze toate tipurile de grasime si sa se implementeze o strategie de actiune la toate nivelurile lipolizei (descompunerea grasimilor).

In 2012 Elancyl lanseaza un concept unic de remodelare corporala, Cellu Slim la baza caruia se afla eficacitatea unei asocieri originale de ingrediente active: Cecropia si Cafeina, 2 ingrediente active capabile sa destocheze toate tipurile de grasime, chiar si cea mai rezistenta.

In plus, Cellu Slim contine si alte ingrediente complementare ca Florizina care previne si reduce stocarea grasimilor, Xantoxilina pentru a asigura eficatitatea durabila anti-celulita, limitand mecanismul de dezvoltare a celulitei si extractul de iedera, care reda fermitatea si improspateaza pielea.
57510.jpg


Cellu Slim - aplicare placuta si parfum floral

Cellu Slim a fost conceput pentru a asigura o aplicare placuta si o patrundere rapida in piele si ii ofera utilizatoarei o senzatie cu adevarat confortabila. Textura Cellu Slim este usoara, non-grasa, pielea ramanand supla, hidratata si confortabila. In plus, vei adorma parfumul floral care iti va stimula simturile zi de zi.

Cellu Slim - rezultate demonstrate dupa 7 zile

Rezultatele Cellu Slim au fost demonstrate in doar 7 zile de la utlizare. Netezirea piealii cu gropite este vizibila dupa 14 zile, iar rezultatele persista la o luna dupa intreruprerea tratamentului.

Cellu Slim se foloseste o data pe zi, dimineata, pe coapse, solduri si fese si costa 129 lei. Un flacon (200 ml) ajunge pentru 28 de zile de utilizare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

As vrea by Smiley Face
  • person

    "traieste clipa!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right