Conturul semipermanent al buzelor

Conturul semipermanent al buzelor
  calendar_month        
Buzele au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand un simbol al senzualitatii si frumusetii. Forma, marimea si culoarea buzelor pot "vorbi" pentru si despre tine.

Cu ajutorul unui contur de buze semipermanent iregularitatile sunt usor ascunse. Forma conturului si nuanta finala sunt stabilite impreuna (esteticiana propune, tu decizi).

Nu vei mai avea probleme cu conturul care se intinde, cu rujul care ramane pe pahare sau cu buzele inegal colorate. Conturul la buze ramane iar buzele tale sunt perfect colorate.

Ce este un contur de buze semipermanent?

Este un desen realizat pe piele prin tatuare, cu pigmenti colorati care se introduc in straturile superioare ale epidermei (deci non-invazivi) si care raman in piele o perioda determinata (de obicei cativa ani). In estetica, tehnica speciala utilizata pentru realizarea unui machiaj semipermanent este cunoscuta si ca "micro-pigmentare".

Pigmentul fiind in primele straturi ale epidermei, orice alt ruj sau lip-gloss aplicat normal pe buze nu isi modifica nuanta.

Deci daca la un eveniment mai special doresti o nuanta mai inchisa sau mai deschisa la buze poti sa folosesti orice culoare de ruj iar nuanta aleasa va fi o excelenta baza pentru machiaj.

Care sunt avantajele unui contur buze semipermanent?">

Este un "inventator de timp" si un "salvator de bani": nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj:

urmele lasate pe pahare
conturul care se intinde
buzele colorate inegal
conturul cu greu de realizat dimineata
fardurile care iti dadeau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea!

Iar daca tenul tau este sensibil, esti alergica la machiaje, esti tanara mamica, ai nevoie de o reconstructie cosmetica sau te-ai saturat pur si simplu sa te tot machezi in fiecare zi, un contur de buze semipermanent este solutia ideala.

Ce culoare mi se potriveste?

Daca vrei o anumita culoare, esteticiana te va ghida in alegerea celei mai potrivite culori pentru buzele tale. Trebuie sa fi sigura ca alegi o culoare cit mai apropiata de culoarea pe care o folosesti pentru machiajul zilnic, sau poti opta pentru o culoare naturala care sa puna in evidenta forma buzelor tale. Pentru un contur de buze reusit, nuanta trebuie aleasa si in functie de culoarea tenului, a ochilor si a parului.

Cum decurge o sedinta pentru un contur buze semipermanent?

79178.jpgOdata hotararea luata programeaza o intilnire cu esteticiana si spune-i asteptarile tale. Va fi o mica discutie despre intentia ta, stilul de viata si necesitatile pe care le ai, despre avantajele unui contur de buze semipermanent, citeva intrebari despre starea de sanatate.

Vei primi informatii despre metoda de lucru, aparatura folosita, masurile de siguranta si igiena, despre cum sa iti ingrijesti noul contur de buze.

Realizarea conturului dureaza de regula o ora si jumatate. Procedura include prima aplicare a pigmentului urmata de o revenire gratuita pentru a intensifica culoarea. Un contur de buze semipermanent bine realizat va arata atit de natural incat cei din jur nu vor sti niciodata ca il aveti.Este o metoda sigura?

Aceasta metoda de pigmentare temporara este realizata cu pigmenti naturali testati dermatologic si alergologic, aprobati de Ministerul Sanatatii din Romania.

Este o metoda care nu implica efecte secundare.

Ustensilele sunt sterile iar consumabilele sunt de unica folosinta (inaintea fiecarei pigmentari toate consumabilele sunt desigilate in fata clientei)

Toate echipamentele sunt pastrate dupa cele mai stricte norme sanitare.

Procedura este considerata semipermanenta deoarece pigmentii raman fixati in primele straturi ale epidermei pana la reinnoirea naturala a pielii, respectiv intre 3-5 ani.

Este o procedura dureroasa?

Pentru fiecare tratamet se face anestezie locala externa cu solutie de Lidocaina deci putem vorbi mai degraba de un discomfort decat de durere.

Cine poate incerca un contur buze semipermanent?

Toate femeile, tinere sau mai in varsta, cele care doresc doar o accentuare a trasaturilor naturale sau care isi doresc sa arate bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme.

Cei activi ori sportivi care nu vor sa aiba grija permanenta a machiajului, cei care sufera de alergii la produsele cosmetice, cei cu pielea sensibila sau cei cu vederea slabita pentru care aplicarea machiajului reprezinta o problema.

De la actrite si modele la femei de afaceri, de la cele pentru care machiajul este indispensabil, la cele care nu mai au timp sau nu mai au rabdare sa se machieze.

Detalii pe www.blooms.ro
Tel. 0788.600.100 sau 0740.050.501


Sursa: Blooms Beauty

Recomandari