Cosmetica fara limite

Cosmetica fara limite
  calendar_month        
COSMOPROF SRL - importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA din Spania, organizeaza seminarul de cosmetica profesionala - "COSMETICA FARA LIMITE" si are ca invitat special - cosmeticianul tehnic si trainer-ul international TINA NOTE din Spania.

Seminarul se adreseaza managerilor si proprietarilor de saloane, cosmeticienelor si profesionistilor cu experienta, dar si incepatorilor care sunt interesati de noile tendinte din industria frumusetii si celor care doresc o afacere prospera in domeniul cosmeticii faciale si corporale.

Timp de o zi specialistii frumusetii vor avea prilejul de a participa la prezentarile, demonstratiile si tehnicile de lucru oferite de trainer-ul international TINA NOTE - CASMARA, Spania.

Pe parcursul acestui seminar, participantii pot testa produsele Casmara si se pot convinge de calitatea si eficienta acestora.

Evenimentul va avea loc luni, 25 mai 2009, la Bucuresti, in incinta cladirii Uzinexport S.A. Adresa: Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 8, Bl. H3, mezanin, sect. 1.
Punct de reper: Piata Victoriei (langa Spitalul de copii Grigore Alexandrescu).

Tematica seminarului:
In cadrul seminarului se vor prezenta tendintele internationale din industria cosmeticii, tehnologiile moderne (mediatori, nanotehnologii, mezoterapie virtuala etc.) si se vor lansa 2 noi tratamente CASMARA:

1. Tratamentul GOJI - in premiera pentru Romania! Fructele Goji sunt acum in voga si la Hollywood.

Tratament profesional cu proprietati puternice antioxidante datorate concentratiei maxime a fructului GOJI din Tibet (Lycuim barbarum-crescut prin metode ecologice, certificat de ECOCERT), imbogatit cu componenti naturali, folosit acum in dermocosmetica. Cedarea celor mai eficiente substante si folosirea lor la justa valoare este datorata tehnologiilor avansate.

2. Tratamentul Lightening
Aceste produse confera pielii aspect radiant de perla, luminozitate, uniformizarea culorii si texturii, tinerete si sanatate, datorita primei peptide cu efect innalbitor - melanostatina, folosita in dermato-cosmetica.

Cu aceasta ocazie se va prezenta si noul look al produselor CASMARA. Complexitate si imbunatatire in structura sa, simplitate in formele sale.

Casmara Cosmetics, Laboratoarele Dermatocosmetice reinnoite prin prisma profesionala au implinit 35 de ani de experienta. Solutiile faciale si corporale Casmara sunt prezente in mai mult de 60 de tari. Casmara se bucura de prestigiu, reputatie si notorietate internationala.

O crestere bazata pe calitatea si eficienta ceruta de clientii nostri. Casmara reprezinta calitate mai mult decat altceva. Cea mai buna dovada a succesului tratamentelor Casmara este produsul lider: - mastile, unice in lume.

Filozofia companiei Cosmoprof? INOVATIE CONSTANTA!
Daca sunt interesati de eficacitate si cele mai bune metode de ingrijire, clientii nostri vor patrunde intr-o experienta unica, cu rezultate rapide si vizibile.

Casmara propune o colectie completa de linii de tratamente faciale si corporale, completandu-se una pe celalta, create pentru a aduce solutii fiecarui tip de piele. "Nu mai aveti nevoie de nimic altceva"!

Programul seminarului:
9.30 - 10.00 - Inregistrarea participantilor si Coffee Break
10.00 - 11. 30 - Tratamentul pentru Innalbire / Prezentari si Demonstratii
11.30 - 13.00 - Tratamentul Goji / Prezentari si Demonstratii
13.00 - 13.45 - Masa de pranz
14.00 - 15.30 - Tratamentul Luxury / Prezentari si Demonstratii
15.30 - 17.00 - Tratamente corporale / Prezentari si Demonstratii
17.00 - 17.30 - Inmanarea diplomelor, FotoRecomandari

Newsletter Ele.ro

La Zoo
  • person

    ""femeile sunt facute sa fie iubite, nu intelese" - oscar wilde"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right