Crema de fata fluida Nivea Sun Light Feeling Face Fluid SPF 30

Crema de fata fluida Nivea Sun Light Feeling Face Fluid SPF 30
  calendar_month        
• Consistenta usoara

• Filtru de protectie eficient impotriva razelor UV

• Amestec permanent de ingrediente revigorante datorita unei mici bile metalice aflate in interiorul flaconului.


Sunt unele femei care aplica un strat gros de lotiune pentru plaja pe fata inainte de a se bucura de razele soarelui. Este in regula daca asa se simt confortabil... Dar sunt alte femei care pur si simplu nu vor sa simta un produs dupa aplicarea lui. Foarte multe femei isi doresc ca pielea lor sa se simta usoara si luminoasa, precum o rochie vaporoasa de vara care mangaie picioarele sau ca o briza care murmura deasupra marii.

Acum, NIVEA SUN a inclus aceasta luminozitate intr-o lotiune de fata pentru plaja: noua crema de fata fluida NIVEA SUN Light Feeling Face Fluid SPF 30. Formula sa lasa pielea matifiata, cu un aspect uniform si este absobita atat de rapid, incat la cateva secunde dupa aplicare nu o mai simti.

Chiar daca este foarte usoara, formula are o eficienta ridicata. Aceasta combina un sistem de filtre de protectie ridicata UVA/UVB cu o emulsie inovativa ce lasa pielea matasoasa si ingrijita.

De asemenea, crema de fata fluida NIVEA SUN Light Feeling Face Fluid SPF 30 are un parfum proaspat, de vara si un amestec permanent de ingrediente revigorante, toate acestea multumita unei mici bile metalice aflate in interiorul flaconului. Cand produsul este usor agitat inainte de folosire distribuie uniform filtrele minerale usoare prin intreg lichidul. Avantajul acestei optiuni este faptul ca produsul poate fi folosit pana la ultima picatura.

In sfarsit, o crema de plaja pentru fiecare zi, folosita ori de cate ori este nevoie, si care poate fi purtata chiar si in cea mai mica geanta!

Pret: 20.32 RON
Recomandari