Crema de ochi Lifting Artistry Time Defiance

Crema de ochi Lifting Artistry Time Defiance
  calendar_month        
Crema de ochi Lifting Artistry Time Defiance este o crema delicata care previne si regenereaza semnele vizibile ale imbatranirii premature din jurul ochilor.



Proprietati:

Reduce semnele imbatranirii premature din jurul ochilor.
Reduce deshidratarea tenului cauzata atat de factori interni cat si de factori externi (mediu).
Formula foarte hidratanta este usor absorbita de piele.
Estompeaza liniile fine si ridurile.
Recomandata tuturor tipurilor de ten.
Formula fara adaos de parfum.

80784.jpg



Ingrediente:

Contine tehnologia Derma Cell Exchange care asigura o imbunatatire imediata si vizibila a zonei din jurul ochilor.

Contine ingrediente performante special create pentru a inlocui lipidele naturale si umectantii din epiderma, ca de exemplu complexul exclusiv HLM+.

HLM+ - HydroLipid Matrix - este o tehnologie brevetata de Artistry (dezvoltata in colaborare cu o companie farmaceutica suedeza) si combina eficienta umectantilor cu cea mai noua tehnologie a lipidelor. Umectantii hidrateaza din interior in timp ce lipidele speciale mentin un nivel maxim de hidratare la exterior si creeaza o bariera impotriva factorilor negativi de mediu.

In conditii ideale, pielea sanatoasa poate produce lipidele esentiale si umectantii de care are nevoie. Totusi tenul nu poate compensa intotdeauna efectele imbatranirii, ale stilului de viata si ale mediului, ceea ce inseamna ca ea trebuie sa primeasca din alta sursa aceste elemente esentiale pentru a preveni deshidratarea.





Mod de intrebuintare:

Folositi dimineata si seara. Aplicati o cantitate mica de produs in jurul ochilor si masati delicat pentru a intra in piele.

Artistry Time Defiance este gama de produse specializate de ingrijire a tenului si tratament anti-rid, disponibila exclusive prin Amway. Pret: 167,40 RON

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Strigat de durere
  • person

    "suntem aidoma unor umbre in spatele unui cuvint"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Net Mini
Shop Ele.rochevron_right