Cremele pentru slabit

Cremele pentru slabit
  calendar_month        
Chiar functioneaza cremele pentru slabit? Depinde de asteptarile noastre. In realitate, aceste creme nu ne vor slabi niciodata, dar pot netezi pielea si pot diminua celulita. Afla cum sa alegi produsul potrivit si cum sa-l folosesti.

Ce fac aceste creme?

Cremele pentru slabit contin molecule care actioneaza asupra receptorilor celulelor adipoase si incearca sa le elimine sau sa le opreasca sa se depoziteze.

Bine de stiut

Cremele anticelulitice, cele pentru fermitate, cele pentru slabit nu fac intotdeauna acelasi lucru. Unele au ca rezultat pielea ferma, altele o netezesc, in timp ce altele actioneaza asupra masei de grasime.

Aplicarea

Cremele pentru slabit trebuie aplicate cu miscari blande, usoare si regulate pentru a activa microcirculatia, decongestiona tesutul si pentru a restabili circulatia limfatica. In plus, masajul creste temperatura pielii, imbunatatind absortia ingredientelor active.

Stomac: maseaza cu miscari circulare in directia acelor de ceasornic.

Picioare incepe de la genunchi inspre pulpe prin mici miscari circulare.Solduri si fese: maseaza cu miscari circulare mari, aplica presiune crescanda si mergi inspre talie.

Brate: maseaza de la cot inspre umar si da o atentie deosebita interiorului bratelor.

Sfaturi folositoare

Pentru rezultate bune trebuie sa te inarmezi cu rabdare. Acorda 2-3 luni, de aplicari zilnice.

Alege creme cu ingrediente active bune.

Pentru fermitate siliciul, cafeina, uleiuri esentiale, gotu kola si bococa. Acestea ajuta la drenarea impuritatilor din corp, netezesc celulita si tonifica pielea.

Noile creme

O noua generatie de produse sunt disponibile acum pe piata.

Acestea lasa pe piele un film invizibil care actioneaza toata ziua. Unele blocheaza enzimele responsabile de formarea lipidelor, altele incetinesc procesul absortiei grasimilor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cu inima mare
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right