Culorile in machiaj - primavara 2010

Culorile in machiaj - primavara 2010
  calendar_month        
Tenul proaspat si stralucitor, delicat, juvenil, jocuri cromatice, degradeuri - aceastea sunt tendintele in machiaj pentru primavara 2010

Roz : rozul nu se demodeaza niciodata, insa de la un an la altul nuantele folosite difera de la aprins pana la pastel. Anul acesta rozul este pal, pudrat pe pleoape si mai intens pe buze.

Pur : tenul natural, perfect, cu tente roz - piersica in obraji si mascara din plin

Turcoaz : anul 2010 este anul intoarcerii albastrului turcoaz pe pleoape pentru un look ultra chic.

Recent, in cadrul unui eveniment organizat la Baneasa Shopping City, Karim Sattar, make-up artist The Body Shop pentru Europa, a realizat machiaje cu produse din colectia Body Shop Nature's Colours Spring Trend 2010 si a prezentat in premiera colectia de machiaj de vara Baked Powders.


81260.jpg


Karim Sattar a lucrat pentru prezentari de moda (Dolce&Gabbana, MCM), in publicitate (Tony & Guy Spring/Summer Catalogue la Londra), pentru televiziune (Big Brother si Pop Stars in Germania si Channel One News la New York). Printre celebritatile pentru care a realizat machiaje se numara Anita Roddick, Annie Lenox, America's Next Top Model Carrie Dee, printesa Melanie de Monaco, Adriana Sklanarikonva, Jane Fonda si multe altele.

Admirati mai jos culorile proaspete folosite de Karim Sattar din colectia Body Shop Nature's Colours Spring Trend 2010.81258.jpg


56385.jpg

81259.jpg
81257.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

prietenii sunt falsi
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right