Cum sa ai ochi luminosi

Cum sa ai ochi luminosi
  calendar_month        
Pe langa faptul ca pielea din jurul ochilor este cea mai fina de pe suprafata corpului este si cea care se supusa celor mai multor miscari daca ne gandim ca, pe minut, clipim de 50 de ori.

Antenueaza tensiunea din ochi

Lungile ore de concentrare iti pot cauza acele vinisoare rosii de pe globul ocular si iti pot umfla ochii. Inchide ochii in mod constant si maseaza usor pleoapele superioare, cu ajutorul degetelor.

Merele sunt bogate in acid tanic, asa ca pune o felie de mar pe pleoape pentru a mai reduce din tensiunea oculara si pentru a netezi pielea din jurul lor.

Scapa de pungile de sub ochi

Zona din jurul ochilor contine foarte putine glande sebacee, ceea ce inseamna ca elasticitatea pielii este compromisa, iar tesutul de sub piele are tendinta de a-si pierde fermitatea. Din aceasta cauza, aceasta zona se poate umfla cu usurinta.

Somnul suficient este cea mai buna modalitate de preveni si a diminua pungile de sub ochi.Pune discuri umede de vata in frigider si aplica-le pe ochi timp de 5 minute. Apoi, maseaza pielea din jurul ochilor. Masajul stimuleaza circulatia limfei si dispersarea apei.

Deshidratarea pielii ochilor

Din cauza faptul ca zona din jurul ochilor are putine glande sebacee care produc uleiuri naturale, zona este susceptibila de a se deshidrata . Apica o crema pentru conturul ochilor bogata in vitamina E , care este si un bun antioxidant, fara a fi prea uleios.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

SEARA
  • person

    "adevarul este in trecut, precum si in trecut este viitorul"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right