Cum sa faci ca de martisor sa primesti exact cadoul dorit

Cum sa faci ca de martisor sa primesti exact cadoul dorit
  calendar_month        
Luna martie ar trebui sa fie luna in care toate femeile sunt rasfatate. Totusi, te intrebi cum sa faci ca acele cadouri pe care le primesti sa fie si cele pe care ti le doreai?Iata cateva idei care ti-ar putea veni in ajutor!VARIANTA 1

"Nu stiu ce cadou sa-ti iau de martisor!"


Stimate doamne si domnisoare, de cate ori nu ati auzit aceasta afirmatie venind de la partenerul dumneavoastra? Fie ca sunteti impreuna de ieri sau sarbatoriti 10 ani de casnicie, unele lucruri vor ramane neschimbate. Mai precis, dilema barbatului in privinta cumpararii unui cadou pentru voi. Nu numai ca achizitionarea cadoului va avea loc pe ultima suta, in dulcele stil caracteristic, dar se poate sa nu fie tocmai ce va doriti.">56414.jpg
Ca sa simplificam lucrurile, am creat www.aoro.ro . Un magazin online de parfumuri. Cu un simplu copy-paste al adresei site-ului (preferabil link-ul unde ati gasit parfumul preferat), le puteti usura cu mult viata partenerilor dumneavoastra. Si, evident, va puteti bucura de un cadou reusit. Poate nu va fi tocmai un cadou surpriza, dar cu siguranta va fi ceva ce numai un parfum va poata oferi... Sentimentul acela de "Ce bine mirosi, iubito". Sentimentul ca sunteti frumoase.
VARIANTA 2

Obtinerea "martisorului" dorit de la barbat. Pas cu pas.
">81330.jpg

1. Intrati pe www.aoro.ro si alegeti-va parfumul preferat. Salvati linkul.

2. Pregatiti mancarea preferata a barbatului. Daca vrea sa iasa la o bere cu baietii, zambiti si incurajati-l. Nu-l intrebati daca v-ati ingrasat, daca va mai iubeste, de ce nu a dus gunoiul sau cine era blonda cu care s-a salutat in Mall.

3. Dati "copy" la linkul salvat in pasul 1 si apoi "paste" in fereastra de messenger a barbatului. Adaugati un smiley face. Se poate aplica si pentru e-mail.

4. Asteptati 1 martie. Sau 8 martie.

5. Pareti surprinse cand primiti parfumul preferat. Apoi, straluciti. Fiti frumoase!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ma fac ca ploua ?
  • person

    "cheia spre fericire este sa iti doresti ce poti obtine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right