Curs de machiaj - sustinut de make-up artistul Roberto Lecci, Italia

Curs de machiaj - sustinut de make-up artistul Roberto Lecci, Italia
  calendar_month        
Roberto Lecci, consilierul de imagine al actritei Monica Belucci si make-up artist-ul vedetelor din cadrul televiziunii Rai Uno, Italia, vine in Romania, in perioada 28-30 mai 2007, la sala On Top of Bucharest, sa sustina un curs de machiaj atat pentru profesionisti cat si pentru publicul larg.

Agentia de publicitate Estetik Media, in colaborare cu Les Nouvelles Esthetiques organizeaza cursul de machiaj profesionist pentru public larg, sustinut de make-up artistul Roberto Lecci, ce va avea loc in sala On Top of Bucharest, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8, in incinta cladirii City Bank, la etajul 7, in data de 30 mai, intre orele 09.30-17.30.

Roberto Lecci este consilier de imagine al actritei Monica Belucci dar si make-up artist pentru vedetele din cadrul telviziunii Rai Uno, Italia. Este stilist si consilier de imagine, creator de tendinte si al unei marci proprii de produse profesionale de machiaj, numita "Role".

Roberto Lecci a inceput sa lucreze in domeniul frumusetii in anul 1980, colaborand cu cei mai importanti hair-stylisti din acest sector. In 1986 isi deschide primul salon de frumusete, la Roma. Colaboreaza pe partea de imagine la defilari de moda ale caselor importante, la emisiuni TV si sedinte foto. Capacitatea sa profesionala se dezvolta pe parcursul anilor, Roberto Lecci acumuland o experienta semnificativa ca si consilier de imagine si relooking.Pe langa conducerea salonului sau de frumusete, preda in calitate de consilier de imagine si make-up artist alaturi de Grupul Pascal Firenze, realizand cursuri on-site in toata Italia, pe langa Agentii de moda si Scoli de modelling. A creat o linie pentru ingrijrea parului, semnata Roberto Lecci, realizata cu materii prime de inalta calitate, precum si o linie de produse cosmetice de machiaj.Cursul este destinat in mod special tinerelor si femeilor interesate de infrumusetare si machiaj care isi doresc sa afle tehnicile corecte de utilizare a machiajului de la un profesionist in make-up, asa cum este Roberto Lecci(Italia).

Cursul de machiaj pentru publicul larg sustinut de Roberto Lecci, la Bucuresti, cuprinde discutii despre: produse si texturi, culoare - cromatologie, analiza morfologica, lumina si rolul contrastelor, tendinte in machiaj, machiajul corector individualizat (corecturi ale buzelor, ochilor si ale fetei), machiajul si coafura - armonizare.

Cursul va avea atat o parte teoretica cat si o parte practica, in care fiecare va exersa notiunile si tehnicile invatate in timpul cursului.

Sursa: Les Nouvelles Esthetiques

Recomandari

Newsletter Ele.ro

fericire
  • person

    "traieste viata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right