De ce ai celulita?

De ce ai celulita?
  calendar_month        
Conform ultimelor statistici, flagelul celulitei afecteaza aproximativ 80% din populatia feminina peste 18 ani. In anotimpul rece acest defect poate fi camuflat mai lejer cu ajutorul pantalonilor sau al unor ciorapi mai grosi, insa daca dorim sa expunem la plaja un corp tonifiat si fara celulita, este recomandabil sa luam masuri din timp.

Nu este usor ce-i drept sa inlaturi in totalitate acest inconvenient estetic major care este celulita, insa vestea buna e ca este posibil!

Ai nevoie doar sa te inarmezi cu rabdare, ambitie si sa respecti cu sfintenie cateva sfaturi.

Despre ce este celulita s-a tot vorbit si nu o sa insistam aici pe termeni si detalii de specialitate care de cele mai multe ori nu te ajuta foarte mult sa ajungi cu un pas mai aproape de corpul mult visat.

Cu toate acestea, sunt cateva lucruri pe care e bine sa le stii de la inceput pentru a putea aborda cea mai buna strategie.

Stadiul 1 celulita dispare in proportie de 100%

Tratamente recomandate:

EASY SLIM - 190RON
10sedinte electrostimulare +10sedinte fast slim
HOT SLIM - 240RON
10sedinte electrostimulare termica+10sedinte fast slim termic

Stadiul 2 necesita combinarea metodelor de tratamentTratamente recomandate:

TERMO SLIM - 340RON
10sedinte termo electrostimulare +10sedinte termo fast slim
MASAJ - 345RON
10sedinte masaj anticelulitic professional
FAST SLIM - 500RON
10sedinte electrostimulare+10sedinte fast slim+10sedinte masaj anticelulitic
BEST LOOK - 540RON
4sedinte electrostimulare +4sedinte electrostimulare termica+
8sedinte fast slim +4sedinte masaj slabire+2sedinte Termosudatie+2sedinteTalazoterapie
STRONG SLIM -600ron
10sedinte electrostimulare+10sedinte fast slim +10sedinte Termosudatie

Stadiul3-4 de celulita necesita tratamente mai indelungate si de cele mai multe ori se obtine doar o involutie a aspectului, adica o regresie a gradului celulitei, insa in nici un caz disparitia totala a acesteia.

Tratamente recomandate:

STRONG SLIM -600ron
10sedinte electrostimulare+10sedinte fast slim +10sedinte Termosudatie
BEST SLIM -650RON
10sedinte electrostimulare termica+10sedinte fast slim termic+
10sedinte masaj slabire
PERFECT SLIM -700RON
10sedinte termo electrostimulare +10sedinte termo fast slim + 10sedinte masaj slabire
IDEAL SLIM -800RON
10sedinte masaj slabire+10sedinte TermosudatiePosibile cauze ale aparitiei celulitei:

Desi nu se poate stabili cu precizie o cauza a evolutiei acestei boli, deoarece celulita chiar este considerata o boala, vom enumera in continuare cateva din posibilele cauze de aparitie si evolutie a acesteia :

1. Estrogenul

Estrogenul in cantitate mare in organism este principalul responsabil de cresterea in volum a celulelor grase din partea inferioara a corpului, deoarece trimite un semnal catre corp sa se pregateasca de perioada maternitatii si alaptarii.

Evident, pastilele anticonceptionale sau de tratamentul hormonal de substitutie nu fac decat sa agraveze problema, deci un prim pas daca folositi astfel de tratamente ar fi sa cereti sfatul medicului in privinta unei solutii alternative la acestea.

2. Lipsa de miscare

Lipsa de miscare si viata sedentara contribuie la formarea celulitei si la agravarea acesteia dupa ce s-a instalat.79622.jpg

Exercitiul fizic ajuta in primul rand la tonifierea musculaturii, imbunatatirea circulatiei si drenajul limfatic. Cele mai recomandate forme de miscare sunt: mersul pe jos, joggingul, mersul pe bicicleta, dansul sau chiar si simplul urcatul l scarilor este eficient.

3.Alimentatia

Obiceiurile alimentare proaste, consumul de tutun, alcool, mancaruri picante, toate contribuie la formarea celulitei, deoarece toxinele pe care le produc se acumuleaza in tesutul gras si raman blocate acolo.

Nutritionistii mai recomanda excluderea din alimentatie a cerealelor rafinate si zaharului precum si limitarea consumului de carbohidrati.
Pe de alta parte se recomanda multe fructe si legume, cereale integrale si consumarea unor cantitati mari de apa , acest ultim aspect fiind deosebit de important.

Adresa: Piata Universitatii str. Biserica enei nr 16, (in spatele facultatii de arhitectura)

Program:L-V:10-21/ S:10-14
Tel: 3159871; 0726325462; 0743216481;
E-mail: salondakima@yahoo.com
Web: www.dakima.ro

Recomandari