Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona!

Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona!
  calendar_month        
In agitatia zilnica, simti ca deodorantul tau antiperspirant nu face fata, iar senzatia de prospetime se diminueaza pe parcursul zilei?

Descopera noile deodorante antiperspirante Rexona, cu tehnologia Motion Sense™ , ce se activeaza la fiecare miscare a bratelor, pentru ca tu sa tu sa te simti protejata impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute pe toata durata zilei.

Cum functioneaza tehnologia Motion Sense™?

Este foarte simplu: la aplicarea deodorantului, sunt eliberate micro capsulele pe pielea de la subrat. La miscarea bratelor, in timpul activitatilor zilnice, capsulele se sparg si elibereaza prospetime pe durata intregii zile!

Descopera noua gama Rexona Linen Dry, cu tehnologia Motion Sense™, care iti ofera constant protectie activa, pe toata durata zilei.

Sub forma de spray, roll on sau stick, gama Rexona Linen Dry este diferita de deodorantele antiperspirante obisnuite, oferind protectie si prospetime la fiecare miscare a bratelor.


57508.jpg

Iti doresti protectie 48h impotriva transpiratiei, dar si o senzatie de prospetime pana la finalul zilei? Incearca noua gama Rexona Shower Clean!

Sub forma de spray, roll on sau stick, deodorantele antiperspirante Rexona Shower Clean te protejeaza impotriva transpiratiei si iti ofera o senzatie de prospetime "ca dupa dus", care dureaza toata ziua.
84643.jpg


Cu noile deodorante antiperspirante Rexona, te misti mai mult esti mai protejata!

Facebook.com/rexona.women.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ele doar zambesc
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right