e Dove. e prospetime. e rasfat.

e Dove. e prospetime. e rasfat.
  calendar_month        
Descopera acel mic rasfat care iti trezeste simturile, in fiecare zi.

Noua linie Dove Fresh Touch combina 1/4 crema hidratanta cu extracte revigorante de castravete si ceai verde. Astfel, poti avea dintr-un singur gest, o piele hidratata si o senzatie de prospetime care dureaza intreaga zi.


Gelul de dus Dove Fresh Touch

Extractul de castravete si ceaiul verde improspateaza si relaxeaza pielea, in timp ce continutul de 1/4 crema hidratanta ofera ingrijirea de care pielea are nevoie. Un inceput perfect pentru o zi buna. Disponibil in ambalaj de 250ml.


Sapunul-crema Dove Fresh Touch

Cea mai recenta inovatie Dove - sapunul-crema Dove Fresh Touch - combina 1/4 crema hidratanta cu extract revigorant de castravete si ceai verde, pentru a oferi pielii prospetime si ingrijire. Este disponibil atat in ambalaj de 100g, cat si in duo-pack (2X100g).Deodorantele Dove Fresh Touch

Asigura protectie eficienta pe durata intregii zile, ingrijesc si hidrateaza pielea subratului si se disting printr-un nou parfum proaspat, atragator, specific Dove. Sunt disponibile in 4 variante de aplicator: spray 150ml, stick 40 ml, roll-on 50 ml si deo-crema 50 ml.

Deodorantele Dove Fresh Touch sunt testate dermatologic si nu contin alcool.

Cu Dove, frumusetea infloreste in fiecare dintre noi, zi de zi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

exista bariera intre generatii?
  • person

    "bariera intre generatii...semidreapta fara punct de convergenta..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right