Epilarea definitiva cu ultrasunete- cea mai moderna metoda in domeniu

Epilarea definitiva cu ultrasunete- cea mai moderna metoda in domeniu
  calendar_month        
SlimArt, una dintre cele mai moderne clinici de infrumusetare corporala si faciala, a lansat tratamente de epilare progresiv definitiva realizate cu ajutorul unui aparat de ultima generatie, care beneficiaza de o tehnologie revolutionara in domeniu : Applisonix Selectif™ este prima solutie cu ultrasunete pentru indepartarea parului de pe corp, dovedita clinic din industrie. Creata de IMPRESA Technology, Selectif Pro permite epilarea nedureroasa si definitiva a zonelor sensibile si greu accesibile.

«Tratamentele sunt sigure, nu au efecte secundare, iar rezultatele nu depind de culoarea parului si a pielii, ceea ce permite profesionistului estetician sa trateze o gama larga de clienti », spune Andreea Braileanu, medic specialist dermato- veneralog in cadrul clinicii SlimArt.

«Metodele moderne de epilare castiga din ce mai mult teren in fata celei traditionale (cu ceara). Dupa cum stiu din experienta proprie toate persoanele de sex feminin si, alaturi de ele, si unii barbati, metoda epilarii cu ceara este, mai ales in zonele sensibile, foarte dureroasa. Tehnologia cu ultrasunete inlatura inclusiv acest inconvenient », a aratat Andreea Braileanu.
Applisonix Selectif completeaza tratamentele de epilare cu IPL, fiind solutia perfecta pentru conturarea zonelor delicate cum ar fi sprancenele sau aria inghinala, intrucat permit profesionistului estetician sa actioneze precis si selectiv.

Tehnologia IMPRESA utilizeaza caracteristicile parului si ale pielii pentru a transforma firul de par intr-o unda ultrasonica precisa si eficienta : un cap ultrasonic focalizeaza energia acustica direct in firul de par, canalizand energia ultrasunetelor in radacina firului de par, unde este transformata in caldura. Ca rezultat, temperatura radacinii firului de par atinge rapid nivelul care este necesar pentru a inhiba mecanismele de crestere. Pielea nu este afectata intrucat energia este aplicata strict asupra firului de par.

« Tehnologia IMPRESA este aplicabila tuturor culorilor de par si tonurilor de piele, neimplicand niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabila si poate fi folosita cu succes pe aproape oricare parte a corpului», a explicat Andreea Braileanu, medic specialist dermato- veneralog in cadrul clinicii SlimArt.

« Dupa cateva sesiuni, pilozitatea este indepartata durabil si nu va mai creste. Un alt avantaj major este faptul ca metoda nu determina aparitia cancerului de piele, deoarece se folosesc undele untrasonice. Totodata, solutia Selectif Pro nu are niciun efect asupra consumului de medicamente, cum ar fi unele antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steroidiene», a adaugat dr. Andreea Braileanu.
O sedinta de epilare cu ultrasunete (barbie sau mustata sau perciuni etc) costa- fara abonament- 50 Euro, insa costul total variaza de la client la client in functie de numarul de sedinte necesar pentru a obtine rezultatul dorit.

Despre SlimArt

SlimArt a lansat, in 2007, prima sa clinica axata pe tehnici si proceduri combinate pentru infrumusetarea corporala si faciala: epilare progresiv definitiva, remodelare corporala, masaj, tratamente estetice, machiaj permanent si cosmetica.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Oana Zavoranu se re-apuca de cantat
  • person

    "cu cat vom gandi mai rational cu atat vom fi mai liberi!voltaire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right