Eter Beauty & Wellness SPA - calea ZEN catre frumusetea exterioara

Eter Beauty & Wellness SPA - calea ZEN catre frumusetea exterioara
  calendar_month        
Eter Beauty & Wellness SPA, situat pe Blvd. Pache Protopopescu nr. 104, este noul centru de infrumusetare spirituala si relaxare corporala, ale carui servicii imbina terapii de remodelare, cosmetica, tratamente terapeutice, masaj si sport.

Design-ul Eter Beauty&Wellness SPA este alcatuit din elemente de bambus, ideale pentru meditatie si regasire a echilibrului interior.Eter Beauty & Wellness SPA se adreseaza persoanelor A®n cautarea unor terapii care servesc atat trupului, cat si sufletului. PromovEAnd un stil de viata ZEN, specialistii SPA-ului ofera consiliere a spiritului, prin meditatie si terapii complementare, ce ingrijesc trupul.

Terapiile de remodelare au A®n vedere metode de drenaj limfatic si electrostimulare ce pot ajuta la eliberarea limfei, proces cu un puternic efect de slabire.

Tratamentele cosmetice constau A®n regenerarea celulara faciala cu extract de caviar din gama Caviar Lux, eliminarea ridurilor fine si hidratarea zonei ochilor cu extract de caviar si ginseng, hidratare intensiva si microdermabraziune cu diamante.

Terapiile de relaxare si echilibrare energetica sunt compuse din masajul cu bambus, masajul anticelulitic, masajul reflexogen, masajul de drenaj limfatic, dispozitivul de masaj pentru ochi si sinusuri si masajul de relaxare si echilibrare.

Eter Wellness & Beauty pune la dispozitie o sala de zumba, pilates si tango argentinian, sporturi care antreneaza si relaxeaza A®ntregul corp A®ncarcEAndu-l cu energie pozitiva.

57900.jpgTerapiile oferite de Eter Wellness & Beauty SPA sunt realizate de catre specialisti cu experienta, iar aparatura de ultima generatie combinata cu produse inovatoare revolutioneaza spiritul si aspectul trupesc.

Aparatura utilizata pentru ingrijirea tenului este recunoscuta prin rezultatele apropiate celor ale operatiilor estetice.

Mai multe informatii se gasesc online pe www.eterspa.ro

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ganduri
  • person

    "daca dragoste nu e, totul e, dar e-n zadar."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right