Fa NutriSkin - descopera o senzatie irezistibila de catifelare!

Fa NutriSkin - descopera o senzatie irezistibila de catifelare!
  calendar_month        
Tu cata importanta acorzi ingredientelor din produsele tale de ingrijire?

Cercetarile de piata arata ca femeile sunt din ce in ce mai exigente atunci cand vine vorba despre performanta si compatibilitatea ingredientelor din produsele dedicate ingrijirii corpului pe care le achizitioneaza. Pornind de la aceasta premisa, iti prezentam Fa NutriSkin - prima gama de ingrijire a corpului de la Fa cu o combinatie unica de 7 ingrediente nutritive*.
Descopera o senzatie irezistibila de catifelare!

Inca de la lansarea pe piata, in anul 1954, marca Fa a promis tuturor femeilor ca produsele sale ajuta atat la curatarea, cat si la ingrijirea atenta a pielii. Si in anul 2011, promisiunea este mentinuta si chiar intarita de inovatoarea gama Fa NutriSkin - noul kit complet de ingrijire si hranire a pielii.

Testeaza beneficiile celor 3 subgame Fa (deodorante, geluri de dus si lotiuni de corp) si asteapta-te ca pielea sa-ti devina… cea mai frumoasa rochie!

56991.jpg

83022.jpg

83023.jpg

83020.jpg

83021.jpg• Fa NutriSkin - deodorante

Prima gama de deodorante anti-perspirante care asigura o protectie imbatabila timp de 48h si care lasa pielea irezistibil de catifelata si uscata, datorita formulei unice cu 7 ingrediente nutritive.

Gama de deodorante Fa NutriSkin este disponibila in 3 variante (deospray, deo roll-on si deo stick) cu parfum si beneficii diferite: Maximum Protect, Invisible Control si Natural Fresh
Pret recomandat: 9,99 lei


• Fa NutriSkin - geluri de dus

Prima gama de geluri de dus cu o combinatie unica de 7 ingrediente nutritive, ce promite o ingrijire intensa a pielii si o senzatie unica de prospetime. Texturile usor cremoase si aromele fresh revitalizeaza corpul si revigoreaza simturile.

Gama de geluri de dus Fa NutriSkin este disponibila in 3 variante adaptate nevoilor individuale ale pielii: Moisturising (hidratare), Intensively Caring (ingrijire intensa) si Natural Fresh (fermitate)

Pret recomandat: 9,99 lei


• Fa NutriSkin - lotiuni de corp (noutatea absoluta)

Prima gama de lotiuni de corp de la Fa cu un complex unic de 7 ingrediente nutritive, pentru o hidratare ce dureaza pana la 48h. Datorita texturilor usor cremoase si a parfumului proaspat si revigorant, formula inovatoare este rapid absorbita in piele, lasand-o irezistibil de catifelata.

Gama de lotiuni de corp Fa NutriSkin este disponibila in 3 variante, adaptate diferitelor tipuri de piele: Moisturising (piele normala), Rich Body Milk (piele uscata) si Firming (toate tipurile de piele)
Pret recomandat:12,59 lei


*vitamine, minerale, dermo-lipide si ingrediente hidratante
Performanta confirmata de consumatorii din Romania!

In perioada 2 Mai - 5 Iunie 2011, compania Henkel Romania desfasoara in parteneriat cu trender.ro prima campanie nationala de Word of Mouth Marketing pentru produsele din noua gama Fa NutriSkin.
Timp de 5 saptamani, 120 de femei testeaza produsele Fa NutriSkin si impartasesc parerea lor despre acestea prin completarea unor chestionare si rapoarte de evaluare, atat la jumatatea perioadei de testare (dupa primele 2 saptamani si jumatate), cat si la finalul acesteia. Produsele despre care trebuie sa ofere feedback sunt lotiunile de corp Fa NutriSkin si deodorantele din gama Fa NutriSkin Maximum Protect.Primele rezultate* ale studiului sunt promitatoare. Astfel:
• 8 din 10 femei au schimbat deja sau intentioneaza sa-si schimbe deodorantul cu noul Fa NutriSkin Maximum Protect
• 9 din 10 femei ar cumpara lotiunile de corp Fa NutriSkin

Acestea sunt numai doua dintre rezultatele exceptionale obtinute pana in prezent in cadrul acestei campanii interactive. Rezultatele finale vor fi facute publice pe data de 7 Iunie 2011.

*Studiul este realizat in Romania (perioada 2-19 Mai 2011), prin intermediul www.trender.ro, pe un esantion de 115 femei.


Recomandari