Fii creativa cu parul tau, Dove are grija de el!

Fii creativa cu parul tau, Dove are grija de el!
  calendar_month        
Inca din antichitate femeile foloseau uleiurile naturale pentru ingrijirea parului, puterile lor miraculoase si regenerative fiind apreciate si folosite chiar si astazi.

Uleiurile au o actiune magica asupra parului, in special asupra celui uscat, aspru, cu fire rebele: hranesc in profunzime, intaresc firul de par, ii redau aspectul matasos si ii confera stralucire.


NOUA gama de ingrijire Dove Nourishing Oil Care, cu complexul Nutri-Oils, este special creata pentru parul uscat, aspru, cu fire rebele. DOVE NOURISHING OIL CARE hraneste in profunzime parul uscat redandu-i aspectul neted, matasos si stralucitor cu pana la 100%*.

83560.jpg

Complexul Nutri-Oils contine un amestec special de ulei de migdale, nuca de cocos si ulei mineral, care se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce.

Samponul Dove Nourishing Oil Care curata si ingrijeste delicat parul uscat, fara sa il incarce, lansandu-l neted si matasos.


Aplica dupa fiecare spalare balsamul Dove Nourishing Oil Care pentru un par usor de pieptanat si cu mai putine fire rebele.


Daca parul tau are nevoie de extra hranire rapida, incearca balsamul-tratament DOVE Nourishing Oil Care: este de trei ori mai hranitor decat un balsam de par obisnuit** si actioneaza intr-un minut, redand aspectul matasos chiar si celui mai uscat, aspru si rebel par.83559.jpg

57213.jpg
83558.jpgO data pe saptamana, nu uita sa folosesti masca tratament Dove Nourishing Oil Care.

Nu uita sa incerci noua aplicatie de la DOVE HAIR - "Fii creativa cu parul tau! " si vezi care sunt recomandarile Dove pentru tine!

* Sampon si balsam Nourrishing Oil Care vs. Sampon obisnuit
** vs balsam Dove Nourishing Oil Care


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right