Fii vedeta in soare, esti la mare!

Fii vedeta in soare, esti la mare!
  calendar_month        
Programul de vacanta "Fii vedeta in soare, esti la mare!" organizat de P&G Beauty este in plina desfasurare.

Peste 40,000 de premii a caror valoare totala depaseste 65,000 RON le stau la dispozitie celor care se afla pe Litoral vara aceasta si sunt dispusi sa accepte provocarea la distractie din partea P&G Beauty !

79264.jpgSi tu te poti bucura de o vacanta de star! P&G Beauty te invita sa iti alegi scenariul si decorul care ti se potrivesc si sa vii la mare sa te distrezi!

Daca preferi actiunea, vino la Mamaia sau la Costinesti si participa la concursurile de supravietuire si de escalada. Tot aici iti poti construi propriul tau castel de nisip. h&s si Gillette te asteapta cu premii, iar cei mai norocosi sau mai iscusiti pot face sporturi acvatice extreme.


Daca iti surade mai mult o experienta glamour, in care sa afli ultimele trucuri de frumusete, alege-ti statiunile Mamaia sau Neptun. Aici Pantene, Wellaflex si Camay le rasfata cu consultatii personalizate pe cele care pasesc in spatiile de infrumusetare special create.

Esti o romantica incurabila? Reinnoieste-ti juramintele la foisorul Wash&Go din Statiunile Venus, Jupiter si Eforie Nord. Daca vrei sa castigi marele premiu - un mesaj de iubire scris pe cer de Avionul indragostitilor - nu trebuie decat sa participi la concursurile de dans latino!


Alatura-te distractiei in fiecare zi, de vineri pana duminica! Echipa P&G Beauty te ajuta sa-ti regizezi vacanta perfecta! Fii regizorul verii tale!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Trandafirul Alb
  • person

    "o poveste despre iubire"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right