Foltene Pharma, specialistul in prevenirea si tratarea caderii parului

Foltene Pharma, specialistul in prevenirea si tratarea caderii parului
  calendar_month        
Ai considerat ca e o impresie, ca e ceva sezonier care va trece. Ca e de vina samponul sau peria pe care le folosesti zilnic, atacandu-ti firul de par si slabindu-i forta. Insa, exista motive mult mai serioase pentru care parul tau cade si nu mai are vitalitatea de pana acum. Stres, oboseala, regimuri de slabire, administrarea anumitor medicamente, tratamente chimice (vopsit si permanent), dezechillibre hormonale cauzate de menopauza, toate au un efect negativ asupra firului de par, slabindu-i rezistenta.

Parul tau trebuie hranit si revitalizat din interior, pentru a deveni mai elastic si mai puternic ca oricand. Foltene Pharma revolutioneaza tratamentele impotriva caderii parului oferind o gama pentru ingrijirea acestuia.

FOLTENE PHARMA tratament impotriva caderii parului pentru femei

56870.jpg


Se bazeaza pe actiunea sinergica a doua principii active:

- Tricalgoxyl® (brevet Foltene): un amestec de oligozaharide naturale, extras din alge brune, care stimuleaza microcirculatia sangvina in epiderma si imbunatateste astfel absorbtia substantelor nutritive la nivelul scalpului, pentru a preveni caderea parului si a stimula cresterea acestuia

- Complex nutritiv de biominerale: remineralizeaza si hraneste radacina firului de par si mentine starea de sanatate a parului si scalpului

- Zanthin - antioxidant puternic - previne imbatranirea prematura a foliculului pilos
Studiile clinice realizate pentru evaluarea efectului Tricalgoxyl in tratamentul caderii parului la femei au demonstrat ca acesta intareste firul de par, il restructureaza si ii stimuleaza cresterea. Parul devine mai viguros, puternic si plin de stralucire.
Tratamentul impotriva caderii parului poate fi folosit asociat cu Sampon impotriva caderii parului pentru femei. Samponul poate fi utilizat zilnic, avand o actiune delicata si eficienta.

Incepand cu 1 Martie te asteptam in farmacii cu oferta promotionala: la cumpararea unui Tratament Foltene impotriva caderii parului pentru femei primesti un Tratament CADOU.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Tricouri cu egalizator
  • person

    "tricoul cu egalizator te scoate in evidenta!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right