Ford - Supermodel of the world 2007

Ford - Supermodel of the world 2007
  calendar_month        
Luni, 26 noiembrie, la Sala Atelier a Teatrului National Bucuresti, a avut loc finala concursului "FORD - Supermodel of the world 2007 - Romanian Edition", pentru desemnarea celui mai talentat tanar model din Romania.

Best Management Model, organizatori ai concursului "Ford Supermodel of the world" au realizat conceptul evenimentului pentru prima oara in Romania, la standardele Ford Models.

"FORD - Supermodel of the world", este un produs fashion marca Ford Models, cu renume la nivel mondial inca din 1980, care descopera cele mai fresh new faces de pe mapamondul modei.

Ford Models, cea mai veche agentie infiintata de Eileen si Jerry Ford in urma cu 61 de ani, lider in industria modelingului, cauta cele mai frumoase fete din lume, pentru ca "recunoasterea tinerelor talente este o prioritate pentru FORD".

Cele 12 concurente, selectate in urma campaniei de scouting in cele mai importante orase din tara, au fost in competitie pentru titlul de "supermodel of the world" la standarde high-fashion.

In urma celor trei probe de concurs (casual, lenjerie intima si tinuta de seara) si a unei intense jurizarii, castigatoarea concursului "FORD - Supermodel of the world 2007", a fost desemnata Valeria Cocut.

Concursul a beneficiat de prezenta designerilor: Claudia Castrase, I.D.Sarrieri, Agnes Toma, Adrian Oianu si Wilhelmina Arz.

Juriul a fost alcatuit din: John Verdont (Ford Models), Lydia Vilanova (Brave Models), Adriana Tudorache (fashion editor Tabu), Marian Palie (fashion editor Elle), Laura Lazar (fashion editor Cosmopolitan), Cristina Craciun (fashion editor Look), Adrian Oianu (designer), Dorin Negrau (designer), Giani Portman (scouter international), Gabriel Hennessey (fotograf), Ionut Staicu (fotograf) si Cristian Banica (brand manager Best Management Models, managerul conceptului).

Valeria Cocut, in varsta de 14 ani, 1.76 si 80-61-86, detinatoarea titlului de "supermodel of the world" va reprezenta Romania la marea finala de la New York din ianuarie 2008 si are sansa de a castiga marele premiu constand intr-un contract in valoare de 250.000 $ cu Ford Models.

Evenimentul "FORD - Supermodel of the world 2007 - Romanian Edition" s-a bucurat de prezenta unor nume sonore din domeniul modei, designeri, fashion editori, scouteri internationali, fotografi, pe plan national si international.

Recomandari