Forma sprancenelor - cateva trucuri

Forma sprancenelor - cateva trucuri
  calendar_month        
Ajustarea formei sprancenelor se face dupa forma fetei:

Fata ovala - sprancenele unei fete ovale trebuie sa fie delicat curbate;

Fata patrata - sprancenele unei fete patrate trebuie sa fie lungi, ridicate mult si delicat curbate;

Fata rotunda - sprancenele fetei rotunde trebuie sa fie usor ridicate si putin rotunjite spre capete;

Fata triunghiulara - sprancenele fetei triunghiulare nu trebuie sa fie niciodata drepte, ci, dimpotriva, trebuie sa fie ridicate si rotunjite;

Fata hexagonala - sprancenele fetei hexagonale nu trebuie sa fie drepte, ci ridicate, dar nu mai mult ca in cazul fetei triunghiulare;

Fata alungita - sprancenele fetei alungite trebuie sa fie drepte si departate fata de radacina nasului.

Trasarea liniei de inceput a sprancenelor - pentru a marca punctul de start al sprancenelor, asezati un creion imediat langa baza nasului, astfel incat creionul sa uneasca trei puncte: baza nasului, coltul interior al ochiului si spranceana. Spranceana trebuie sa inceapa de la punctul pe care l-a indicat creionul.

Trasarea liniei de terminare a sprancenelor - asezati un creion sau o pensula langa laterala nasului astfel incat aceasta sa uneasca baza nasului, coltul exterior al ochiului si coltul exterior al sprancenei. Daca spranceana este mai lunga decat punctul indicat, va trebui scurtata prin pensare. In cazul in care spranceana este mai scurta, va trebui alungita cu un creion pentru sprancene de culoare cat mai apropiata de cea naturala.

Inaltimea sprancenelor - cel mai inalt punct al sprancenelor trebuie trasat din centrul buzei superioare, trecand prin pupila ochiului, spre spranceana.

Distanta potrivita dintre sprancene si ochi - trebuie sa fie egala cu diametrul irisului(masurat pe ochiul deschis).

Recomandari