Frumusetea vine din interior si se vede la exterior

Frumusetea vine din interior si se vede la exterior
  calendar_month        
Cu siguranta chiar daca nu a-ti acceptat de multe ori in sinea voastra, totusi "prima impresie" conteaza.

Un trup zvelt, o privire senina si fericita te incanta si te provoaca sa cunosti acea persoana sau sa o ai in preajma, in detrimentul persoanelor plinute si incruntate.

Seninatatea si aspectul fizic placut este o consecinta a unui stil de viata sanatos, care cuprinde o alimentatie echilibrata, efectuarea de exerciti fizice de orice fel executate in mod constant, gandire pozitiva, stiut fiind ca modul in care privim lucrurile poate fi izvorul fericirii sau al lucrurilor mai putin bune, o respiratie ampla prin care organismul sa acumuleze energie pozitiva si sa elimine rezidurile din organism.Trebuie efectuate exercitii de respiratie ampla de mai multe ori pe zi. Mai multe informatii gasiti pe www.florentina.ro.

Hidratarea pe care foarte multe persoane o neglijeaza mai ales in perioada de iarna, este foarte importanta pentru reactiile care au loc in organism, pentru aspectul pielii in procesul de slabire, obisnuitiva sa faceti un "dus" organelor interne, dimineata inainte de a consuma alt aliment, beti un pahar de apa si faceti acest lucru inaintea fiecarei mese sau gustari, rezultatele, le ve-ti vedea cu siguranta in aspectul pielii, in modul in care toxinele se elimina din corp (constipatie).

Celulita este o consecinta a nerespectarii unui stil de viata sanatos. Cu siguranta respectarea principiilor enumerate mai sus, la care este indicat sa adaugati tratamentele corporale, fie ele facute si acasa, un gomaj cu faina de porumb amestecata cu putin gel de dus, un auto-masaj cu o crema impotriva celulitei, va face ca aspectul de coaja de portocala sa se diminueze semnificativ si in timp sa dispara, este un proces de durata care necesita rabdare, vointa si perseverenta.

79509.jpg

M-am gandit sa va ajut, aveti la indemana un program complex de exerciti fizice pentru combaterea celuitei si multe sfaturi de alimentatie, pe ultimul meu CD/DVD "Sport cu Florentina" pe care l-am realizat cu mare drag. Efectuati programul de pe CD/DVD care functioneaza atat pe calculator cat si pe DVD, de cel putin 3 ori pe saptamana si astept sa-mi scrieti pe sit-ul www.florentina.ro cum va simtiti.

Pretul este 18,8 RON si in functie de comanda primiti cadouri produse cosmetice.

Combina acest program cu Active Slim, un produs care vine in ajutorul celor care fac miscare, crescand semnificativ cantitatea de calorii consumata (il gasiti tot pe www.florentina.ro la pretul de 68 Ron).

Recomandari