Gala Avanpremiere 2007

Gala Avanpremiere 2007
  calendar_month        
Gala Avanpremiere a fost o continuare fireasca a evenimentului "Best New Comers", din data de 29 octombrie, de la Sala Atelier - Teatrul National Bucuresti, dedicata tinerilor designeri.

De aceasta data accentul a fost plasat pe unii dintre cei mai importanti designeri din Romania.

Au fost invitati sa prezinte la cea de-a 3-a editie a Galei Avanpremierei, colectiile de primavara-vara 2008 realizate special pentru eveniment: Violeta Costin pentru Ravioli (incaltaminte: Angela), Wilhelmina Arz (incaltaminte: Danovi) si Agnes Toma.

Una dintre surprizele serii a fost introducerea in mod exceptional a unui debutant in cadrul Galei Avanpremiere : Mirela Diaconu, absolventa a Instituto Nava -Milano, datorita calitatii deosebite a colectiei vizionate.

Gala Avanpremiere este cel mai important eveniment multibrand din Bucuresti, fiind realizata de catre "Avanpremiere Concept" si partenerii speciali ai acestuia.

La aceasta a 3-a editie partenerii principali au fost: Coca Cola prin Coca Cola Light, cu suport logistic Finlandia, machiaj Mirela Vescan pentru Rimmel, hair-styling L. Tourette, floral design - Madalina Mocanu si Holland Flowers.

O alta premiera a fost utilizarea palatului Bragadiru pentru un eveniment de moda, in plus tot pentru prima oara in Romania au fost utilizate exclusiv lumini mobile manuale.

Modelele de la cele patru prezentari au fost asigurate de Best Managenent Model.

Gala Avanpremiere, editia a 3-a, a dovedit ca exista, pe langa un viitor cert pentru moda romaneasca si o pleiada de designeri consacrati de o autentica valoare europeana.

Sunteti invitati la urmatoarea Gala Avanpremiere ce va avea loc pe 4 februarie la Teatrul National Bucuresti - Sala Mare, cu numeroase surprize si nume ce vor proba calitatea remarcabila a modei romanesti autentice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

someday
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Copilaria - Ana Herta
Shop Ele.rochevron_right