Garnier Clean Sensation reinventeaza prospetimea

Garnier Clean Sensation reinventeaza prospetimea
  calendar_month        
Garnier ofera femeilor o gama de deodorante special gandita ca sa le faca sa traiasca senzatia de curatenie si prospetime care dureaza.

Formula noului Garnier Mineral Clean Sensation combina eficacitatea cu performanta ca sa permita femeilor sa se simta curate si proaspete intreaga zi.


Transpiratia - un proces inevitabil, normal

Transpiratia este o functie naturala, fiziologica, necesara menita sa pastreze constanta temperatura corpului.


Functiile transpiratiei

Termoreglarea - transpiratia permite organismului sa isi regleze temperatura la 37 grade. Cand aceasta creste intra in functie mecanismul transpiratiei si in urma evaporarii acesteia temperatura corpului scade.
Eliminarea toxinelor din sange
Protectia pielii - transpiratia combinata cu sebumul formeaza un film hidrolipidic care are rolul de a proteja pielea.
Desi toata suprafata corpului poate transpira, totusi exista anumite zone predispuse sa produca mai multa transpiratie. Rezultatul: mirosul si urmele vizibile pot fi cauza unui disconfort zilnic.

Clean Sensation - Noua formula a curateniei

Clean Sensation contine o combinatie complet noua de ingrediente active pentru o eficacitate si o senzatie de prospetime intensa de 48 de ore.

Acesta este primul deodorant de la Garnier care este imbogatit cu Mineralit si un agent antibacterian Pidolat de Zinc care ajuta la eliminarea bacteriei raspunzatoare de mirosul urat al transpiratiei.

Pidolatul de Zinc - un ingredient complex care combina beneficiile zincului cu cele ale acidului pidolic, o substanta care se gaseste in mod normal in corp.
Zincul de asemenea se gaseste in organism si este esential pentru sanatatea acestuia. Este un element prezent in toate celulele, mai ales in cele ale pielii. Este implicat in regenerarea celulara.

Mineralitul - cunoscut pentru calitatile exceptionale de absorbtie, respinge umezeala, dar permite pielii sa respire.
Este de 5 ori mai absorbant decat talcul.
Actioneaza ca un strat secundar, protector

Clean Sensation - Noua senzatie de prospetimeOdata cu noul Clean Sensation, laboratoarele Garnier au reusit sa conceapa o formula de ultima ora care:

-Pastreaza pielea uscata datorita eficacitatii anti-perspirante si anti-umiditate;
-Are o rezistenta de 48 ore de prevenire a mirosului neplacut de transpiratie; - Lasa pielea sa respire;
-Are un parfum discret, subtil. Eficacitatea de lunga durata de 48 ore permite femeilor sa se simta curate si proaspete pentru intreaga zi. Hainele sunt atat de curate incat le poti purta de 2 ori! Cu noul Clean Sensation pielea este curata si se simte curata pentru intreaga zi!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Diferente fonduri structurale si fonduri preaderare
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right