GELeration Soak-Off Gel Polish

GELeration Soak-Off Gel Polish
  calendar_month        
Jessica, gardianul unghiilor sanatoase, lanseaza pe piata din Romania prin distribuitorul sau Exclusiv Cosmetics, prima linie de geluri colorate de unghii, care se aplica precum un lac si are rezistenta unui gel.

Sistemul GELeration Soak-Off Gel Polish, noua tehnologie lansata la Hollywood, reprezinta un hibrid intre gelurile si lacurile de unghii, oferind o culoare fantastica, care rezista intre 3 si 4 saptamani si se usuca in doar cateva secunde.

GELeration Soak-Off Gel Polish este un produs usor de aplicat, care ofera unghiei naturale o finisare lipsita de imperfectiuni si se indeparteaza in doar cateva minute prin aplicarea unei solutii speciale.

GELeration Soak-Off Gel Polish imbratiseaza filozofia Jessica de ingrijire a unghiei naturale, protejand-o chiar sub acest strat de gel special si este disponibil acum si in Romania in 26 dintre cele mai populare nuante din paleta cromatica Jessica.

Formula GELeration Soak-Off Gel Polish reprezinta un complex din rasini si polimeri, ce confera produsului o textura si o stralucire de gel, iar unghiei naturale un plus de rezistenta, fara a-i afecta sanatatea.

Tehnologia GELeration este deja in curs de patentare. Asemeni lacurilor Jessica, gelurile colorate GELeration sunt eco-friendly, nu contin Formaldehide, Toluen si DBP.
56790.jpgGELeration Soak-Off Gel Polish se aplica exact ca un lac de unghii, dar are rezistenta unui GEL.

Inovatia GELeration Soak-Off Gel Polish:

Arata ca un lac si are rezistenta unui gel
Tehnica simpla de aplicare
Rezista pe unghii intre 3-4 saptamani
Rezistenta la ciobire
Nu se exfoliaza
Luciul arata exact ca in prima zi de aplicare
Protejeaza unghia naturala si previne ruperea ei
Se usuca in cateva secunde, fara imperfectiuni

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fluxuri financiare in fonduri structurale nerambursabile
  • person

    "detalii la www.fondurile-structurale.com"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right