Genele false - un accesoriu trendy

Genele false - un accesoriu trendy
  calendar_month        
Cea mai simpla modalitate de a da impresia de ochi mai mari, o constituie aplicarea genelor false.

Procesul de aplicare este foarte simplu, insa trebuie sa exersezi putin pentru a obtine un rezultat cat mai aproape de perfectiune.

Mai intai alege o pereche de gene false, care ti-ar placea sa le porti. In magazinele de specialitate si uneori chiar in saloanele de cosmetica, se gasesc o gama larga de gene false, de diverse culori (de la brun la negru intens) si cu diverse aplicatii pentru seara (strasuri albe sau colorate).

Dupa ce iti alegi modelul, asigura-te ca se potriveste genelor tale naturale. Cu ajutorul unei periute, curbeaza-ti genele, apoi aplica solutia de fixare speciala la baza genelor false. Lasa-le apoi sa se usuce, iar in momentul in care solutia devine lipicioasa, aplica genele false pe genele naturale.

Preseaza usor pe mijlocul genelor, apoi continua pana inspre margini. Dupa ce te asiguri ca sunt fixate bine, asteapta cateva minute, dupa care poti aplica un liner lichid, avand grija sa nu existe nici un spatiu intre linia trasata de tine si genele false.

78652.jpgIn privinta genelor false, nu trebuie facut rabat de la calitate. Aici conteaza foarte mult pretul si marca. Unele dintre cele mai avizate marci in domeniu sunt MAC, Ardell si Shu Uemura, ultimele fiind si cele mai costisitoare.

In privinta solutiei de fixare, Duo se situeaza printre cele mai eficiente. Si in aceasta privinta trebuie avuta mare grija, deoarece unele solutii, pot afecta ochii, cauzand iritatii si alergii.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right