Get in Shape!

Get in Shape!
  calendar_month        
Sarbatorile au trecut si pentru a va ajuta sa eliminati cele cateva kilograme acumulate in aceasta perioada, Dreamline Beauty Center v-a pregatit o oferta speciala pentru luna ianuarie.

Aceasta oferta contine:

6 sedinte de electro-sono-stimulare, un tratament ce combina curentii electrolipolitici cu ultrasunetele si care are are efecte foarte bune in tratarea celulitei, a retentiei de apa si a pielii lasate. Ultrasunetele favorizeaza actiunea curentului electrolipolitic, acest proces ducand la intensificarea metabolismului intracelular.

6 sedinte de tratament cu infrarosii, tratament ce determina incalzirea tesuturilor, crescand metabolismul local. Incalzirea profunda, produsa de contactul cu razele infrarosii, favorizeaza arderea grasimilor, oxigenarea tesuturilor tratate, imbunatatirea fluxului sangvin.

4 sedinte de tratament Lipo Easy. Este un program special creat pentru femeile care au grija de imaginea lor si cer produse foarte eficiente, naturale si cu actiune rapida. Este un tratament de ultima generatie care remodeleaza silueta si pastreaza supletea, oferind rezultate maxime intr-un timp foarte scurt.

56362.jpg


Ingredientul esential in aceasta linie cosmetica este un complex exclusiv de Nanostructuri, complexul de Lipo-Reducere care contine 3 ingrediente active capabile sa stimuleze lipoliza si sa favorizeze actiunea de reducere a grasimilor. Aceste substante active combinate cu extracte de plante exotice sunt special create pentru eliminarea toxinelor si a excesului de lichide, reducerea depozitelor de grasime, imbunatatirea elasticitatii si a tonusului pielii.

In luna ianuarie acest pachet are un discount special de 20%.

Asadar, va asteptam sa va relaxati si sa eliminati cele cateva kilograme in plus, cu ajutorul programului intensiv in cadrul Dreamline Beauty Center.

Recomandari