Girls just wanna have fun la Oksana ArtLine Salon

Girls just wanna have fun la Oksana ArtLine Salon
  calendar_month        
Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa inchiriezi un salon de hair&beauty numai pentru tine si prietenele tale?

Sa fiti doar voi, sa beti ceaiuri aromate, sa savurati croissante si prajituri delicioase in timp ce sunteti masate sau coafate; sa povestiti vrute si nevrute, sa beneficiati de cel mai fabulos rasfat si sa incheiati seara cu sampanie?!

Ei bine, acest salon exista!

La Oksana ArtLine Salon, Bd. Primaverii, nr.39, visele tale devin realitate.


Poti inchiria salonul pentru gasca ta de prietene, pentru gasca de fete de la birou sau poti organiza o seara a burlacitelor pentru prietena ta care tocmai si-a anuntat logodna

Serviciile oferite de Oksana ArtLine Salon sunt de cea mai buna calitate si vei putea pleca de la salon cu cea mai cool impletitura ruseasca (salonul are o oferta de peste 200 de tipuri de impletituri) care sigur iti va fi admirata, cel mai cool make-up si cele mai frumoase unghii pe care le-ai avut vreodata.

Si toate acestea in timp ce razi si te simti fabulos alaturi de prietenele tale…

Romanian Bloggers Just Wanna Have Fun

Oksana ArtLine Salon a gazduit o seara a bloggeritelor: croissante, sampanie, muzica ruseasca, impletituri rusesti, ceai cald, manichiura fabuloasa si masaje relaxante.

Dorind sa promoveze noul concept de Girls just wanna have fun. Inchiriaza salonul si distreaza-te! Oksana Salon a invitat cateva dintre cele mai cool bloggerite: Teodora Mocanu&Alexandra Ungureanu (www.whitelace.ro), Denisa Luntraru (www.fashioninmyeyes.ro), Stella Adam (www.modniza-fashiondoctor.blogspot.com), Oana Zidaru (www.ozfashionista.blogspot.com) si Diana Enciu&Alina Tanasa(www.abfab-magazine.blogspot.com); si le-a rasfatat cu cateva dintre cele mai on vogue impletituri, le-a familiarizat cu cateva dintre serviciile salonului, servicii la care poate apela orice fashionista si le-a ajutat sa descopere noul concept al salonului.

83808.jpg


83807.jpg57286.jpg83806.jpgOksana ArtLine Salon, Russian Hair&Beauty Salon, este un salon cu specific rusesc, pentru doamne, domni si copii, un salon care ofera servicii de hairstyle, tratamente faciale si corporale, manichiura si pedichiura, spa, home care si servicii pentru miri si mirese.

Oksana ArtLine Salon, se diferentiaza nu numai prin serviciile de top, realizate de specialistii pregatiti la Moscova, ci si prin atmosfera intima din cadrul salonului, prin ceaiul servit din samovarul traditional, dupa ritalul rusesc, muzica ruseasca si papusile Matrioska, care toate te imbie la relaxare, destindere, facandu-te sa uiti de lumea exterioara.


Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right