Guma de mestecat, un ajutor in ingrijirea orala

Guma de mestecat, un ajutor in ingrijirea orala
  calendar_month        
Cine nu isi doreste o dantura perfecta?

Femei, barbati, adolescenti, chiar si copii, sunt toti preocupati, in mai mica sau mai mare masura, de dintii lor. Ingrijirea orala reprezinta un factor esential in mentinerea unei danturi de invidiat, iar un element important in cadrul acesteia este curatarea dintilor.
Nimic nou, pana acum? Poate. Dar haideti sa vedem cati dintre noi fac toate eforturile pentru a-si asigura igiena orala optima. Desi periajul dintilor este recomandat a se face dupa fiecare masa sau gustare, uneori este greu realizabil, chiar inaccesibil. La serviciu, in oras, la o masa de afaceri sau la o pizza cu prietenii, nu e tocmai usor sa te speli pe dinti.

Mestecarea gumei de mestecat fara zahar, dupa consumarea de alimente sau bauturi, cand periuta de dinti nu este la indemana, este un ajutor in mentinerea igienei orale. Si ce ajutor placut! Guma de mestecat fara zahar, asa cum este Orbit®, ajuta la reducerea riscului de aparitie a cariilor dentare, iar mecanismul prin care se realizeaza acest lucru este unul extrem de simplu: ea stimuleaza productia de saliva, iar aceasta saliva in cantitate sporita de pana la 10 ori elimina zaharurile, neutralizeaza acizii din gura si remineralizeaza smaltul dintilor. Este atat de simplu, deci, sa faci ceva pentru dintii tai! Aceeasi saliva in flux sporit contribuie si la restabilirea nivelului pH-ului din gura, ceea ce ajuta la obtinerea aceluiasi rezultat dorit, si anume scaderea riscului de aparitie a cariilor.

80761.jpgToate acestea, despre care veti afla detalii ramanand aproape de www.orbitworld.ro, nu sunt doar vorbe, ci fapte dovedite stiintific de cercetarile independente efectuate in lume. De exemplu in Ungaria, studiul publicat in anul 2001 de Szoke, Banoczy si Proskin arata reducerea cu aproximativ 40% a aparitiei cariilor pe grupul testat, care a mestecat guma fara zahar timp de 20 de minute dupa mese.

Guma de mestecat fara zahar, stimuland saliva, elimina si ceea ce cunoastem ca fiind simptomul de gura uscata, cel care in termeni medicali este cunoscut ca xerostomia si care este cauzat, ca efect secundar, de consumul diverselor medicamente.

Pentru a afla cat mai multe informatii despre beneficiile gumei de mestecat, dar si despre alte probleme care te preocupa, va asteptam pe www.orbitworld.ro unde veti gasi o adevarata biblioteca de articole grupate sub patru sectiuni principale: Oral Health Care, Weight Management and Diet, Stress Relief si Lifestyle.Recomandari

Newsletter Ele.ro

un gand
  • person

    ""se zice ca timpul trece.timpul nu trece niciodata noi trecem prin timp""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right