Hair stilistul John Gillespie, la Bucuresti

Hair stilistul John Gillespie, la Bucuresti
  calendar_month        
Compania Amway, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe din lume, prezinta in Romania hair stilistul scotian John Gillespie, expertul Amway pentru gama Satinique.

80352.jpg"Un stil frumos incepe cu un par frumos. Daca folosesti produsul potrivit, parul va arata extraordinar si orice coafura poate fi realizata acasa. Recomandarea mea: produsele Satinique, care se concentraza pe sanatatea firului de par. Ingredientele de cea mai buna calitate din produsele Satinique creaza rezultate fantastice.", ne declara John Gillespie.
80351.jpg


John Gillespie s-a pregatit in Londra la Vidal Sassoon, are propriul sau salon, este implicat in acest domeniu de aproape 20 de ani si este expertul Amway pentru gama Satinique.

Desi John Gillespie locuieste cand la Perth, in Scotia, cand la Londra, el lucreaza in peste 25 de tari. John a lucrat impreuna cu numeroase vedete printre care Beyonce, Britney Spears, Chirstina Aguilera, Justin Timberlake, Sean Paul, Robbie Williams si cu numeroase staruri la Premiile MTV Europe Music Awards.

John este membru al Asociatiei Britanice pentru Stilisti Artisti. Aceasta asociatie este un grup exclusivist de stilisti din Europa, o persoana putand deveni membru numai pe baza unei invitatii.

A aparut pe coperta unora dintre cele mai importante reviste din acest domeniu: Hairdresser's, Journal, Elle Magazine, Vogue, Cosmopolitan, American Stylist, precum si in Pelequerias si Estetica. De asemenea, a aparut la diferite posturi de televiziune in Marea Britanie precum si in numeroase programe in intreaga Europa.

Cand nu lucreaza in salon sau la prezentari de moda, John este un fan infocat fotbalului si se relaxeaza in bucatarie, deoarece pentru el gatitul este o pasiune.Despre Satinique

Sistemul Satinique este primul si singurul sistem de ingrijire a parului care contine Sistemul de infuzie cu ceramide si tehnologia naturala de regenerare, oferind parului un aspect sanatos de la prima utilizare. Concepute pentru a actiona in profunzimea firului de par, produsele Santinique refac nivelul de hidratare si inlocuiesc lipidele pierdute, regenerand practic parul deteriorat - intr-o singura utilizare.

Testele clinice au demonstrat capacitatea de regenerare, intarire si protectie a parului, impotriva agresiunii zilnice a factorilor externi, precum aparatele de coafat sau expunerea la soare, utilizarea periodica conducand la obtinerea unui aspect placut, sanatos al parului.

Recomandari