Herbal Essences te surprinde cu colectia Mergi pe Varfuri

Herbal Essences te surprinde cu colectia Mergi pe Varfuri
  calendar_month        
Sssst! Mergi pe varfuri, iar parul tau se va bucura de un adevarat tratament VIP!

VIP = stralucire + glamour + rasfat. Tu, o stim deja, esti un VIP si fiecare paticica din tine exprima asta.

Ca un adevarat VIP, parul tau doreste sa aiba parte numai de stralucire si un look de invidiat. De varfuri despicate nici nu poate fi vorba, paparazii stau la panda !

Colectia Mergi pe varfuri de la Herbal Essences are grija ca, indiferent de puterea blitzurilor, sa nu existe nici urma de varfuri despicate, iar parul tau sa creasca lung, matasos si seducator.

Cu noua colectie Herbal Essences Mergi pe varfuri, parul tau beneficiaza acum de un adevarat tratament VIP, care il va proteja de efectele varfurilor despicate si ii va permite sa se dezvaluie in toata splendoarea si glamurozitatea.

56580.jpg


Ca orice tratament VIP acesta include: protectie permanenta (asigurata de formula ce ii ofera un invelis protector) si un adevarat rasfat, cu ingrediente ispititoare precum zmeura si extractele de matase.

Protejandu-ti suvitele de efectele varfurilor despicate, Mergi pe varfuri te ajuta sa obtii lungimea de par pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.

Gama Herbal Essences Mergi pe varfuri include sampon si balsam, ambele concepute special pentru ca parul tau sa creasca lung si seducator.

Culoarea rosie a produselor spune totul despre tine - pasionala si provocatoare, gata oricand sa paseasca pe covorul de ceremonie.

Mergi pe varfuri, iar parul tau se va bucura de un adevarat tratament VIP!
"Blitz-uri? Yesss! Stiam ca va place parul meu, abia va asteptam!"

Pret recomandat:

Sampon Herbal Essences "Mergi pe varfuri" - 10.5 lei

Balsam Herbal Essences "Mergi pe varfuri" - 10.5 lei

Recomandari

Newsletter Ele.ro

despre relatii
  • person

    "nimanui nu i s-a promis ziua de maine"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right