Idealia - pielea ideala nu mai este un vis, este o stiinta

Idealia - pielea ideala nu mai este un vis, este o stiinta
  calendar_month   update 19 Apr 2012, ora: 13:46      
Un studiu unic in lume, la care au participat femei de pe 4 continente, a dezvaluit ca pentru cele mai multe femei pielea ideala inseamna: culoare uniforma, minim de riduri si ten neted.

Cu un singur gest, Idealia restabileste, strat dupa strat, comportamentul pielii sanatoase la toate nivelurile: celular, pigmentar si vascular.


Pielea fetei devine luminoasa si uniforma, ridurile sunt diminuate si formarea noilor riduri este incetinita, iar relieful pielii devine mai catifelat.

Ingredientul secret este Kombucha, un concentrat puternic de ceai negru, recunoscut din vechime de catre medicina asiatica pentru proprietatile sale antioxidante si tonifiante.

Kombucha are un puternic efect anti-imbatranire si este obtinut printr-un procedeu biotehnologic unic si exclusiv.

84853.jpg

Cele 5 cai catre pielea ideala

Pielea ideala se naste dintr-o sursa sanatoasa

200 FEMEI - 20 PANA LA 60 ANI - 4 CONTINENTE

In premiera mondiala, Laboratoarele L?OriAAal realizeaza un studiu de mare amploare pentru a intelege mai bine aspiratiile femeilor. O data cu varsta, oboseala sau cu excesele din viata cotidiana, comportamentul pielii se schimba, iar sanatatea in profunzime se altereaza. Toate cele 3 criterii ale pielii ideale sunt afectate: relieful cutanat - uniformitatea culorii - ridurile.

Kombucha, ingredient activ care transforma calitatea pielii

Obtinut printr-un proces biotehnologic exclusiv, Kombucha contine in mod natural AHA + VITAMINE + PROBIOTICE + POLIFENOLI, o compozitie rara care actioneaza asupra pielii, strat dupa strat.
Eficacitate ideala pentru toate femeile

57576.jpg


Indiferent de varsta si tip de piele

Dupa 1 luna atingi, vezi si simti: relieful pielii devine mai catifelat (pori vizibil micsorati -21%). Petele vasculare si pigmentare dispar, tenul devine mai omogen (+33%). Ridurile sunt diminuate (-16%). Pielea este mai neteda, mai catifelata.

Toleranta ideala

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibila, cu o formula hipoalergenica, fara parabeni, testata dermatologic pe pielea sensibila.

Imbogatita cu apa termala Vichy, calmanta si regeneranta.

Textura ideala

5 ANI DE CERCETARE - 2 BREVETE

Combina confortul oferit de o crema cu prospetimea oferita de un gel.

Idealia este calea catre pielea perfecta!Recomandari

Newsletter Ele.ro

Proprietatile terapeutice ale fructelor
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right