Impachetari anticelulita cu ultra spirulina

Impachetari anticelulita cu ultra spirulina
  calendar_month        
Ti-ai imaginat vreodata ca ai putea beneficia de toate calitatile Spirulinei nu numai din punct de vedere al sanatatii, ci chiar din punct de vedere al frumusetii?

Acum, benefica alga Spirulina, combinata cu alte tipuri de alge si iedera, intr-un cocktail de infrumusetare 100% natural se afla la dispozitia ta. Impachetarile cu Spirulina promit pierderea a 4-6 kg/10 sedinte, precum si pierderea a minim 1 grad de celulita.

Impachetarile cu Spirulina au extraordinara capacitate de a degrada lichidele si lipidele, de a revitaliza tesuturile, obtinandu-se astfel, o piele remodelata, ferma, catifelata si supla!

Este un tratament bazat pe alge marine, cu un continut ridicat de minerale naturale (iod, magneziu, sodiu si potasiu), oligoelemente (bariu, cobalt, crom, silicon, zinc), vitamine ( A, B1, B2, E, D2, F, K, PP) si aminoacizi.

Ajuta la eliminarea tesutului adipos si a celulitei prin activarea circulatiei sanguine si limfatice, ducand la eliminarea rapida a toxinelor, reabsorbind lichidele si imbunatatind drenarea acestora, timp de pana la 14 zile dupa incheierea tratamentului.

De asemenea, stimuleaza masa musculara printr-un efect tonifiant de exceptie si protejeaza vasele capilare, marindu-le permeabilitatea!

Substantele iodate continute de alga Spirulina au un efect benefic in eliminarea toxinelor, au proprietati antibacteriale si antibiotice, proprietati de stimulare, anti-imbatranire, de slabire, de oxigenare, de mineralizare si de imbunatatire a circulatiei.

Pentru ca stim ca Revelionul acesta ti-ai propus sa arati impecabil in rochia care o vei purta in seara dintre ani, ADORATA ti-a pregatit acest tratament nou si nu numai!

Multe alte oferte extraordinare asteapta sa le descoperi luna aceasta, oferte speciale pentru frumusetea ta. Acum e momentul ideal sa incepi sa iti pregatesti silueta pentru Sarbatori!

Recomandari