Incursiune in lumea machiajului L'Oreal Paris

Incursiune in lumea machiajului L'Oreal Paris
  calendar_month        
Saptamana trecuta L`Oreal Paris a lansat o linie noua de produse de make-up.

Impreuna cu Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L`Oreal Paris, am descoperit fondul de ten Mat Magique pentru ten mat fara cusur, mascara False Lash Wings pentru gene ca aripile de fluture si colectia de lacuri de buze Shine Caresse cu o textura ce nu incarca deloc buzele, desi vorbim de un gloss.

Redactia ele.ro a testat toate aceste produse si putem spune ca ne-am indragostit. Cel mai mult ne-a placut textura catifelata a fondului de ten Mat Magique, ca o atingere de matase atunci cand e aplicat cu varful degetelor. Insa nu este potrivit pentru tenurile mixte sau uscate ce au nevoie de hidratare intensiva, formula sa mata fiind adecvata tenului gras.

Mascara False Lash Wings a venit cu o noutate pentru Romania in materie de periute aplicatoare -AA perii sunt inegali in asa fel incat sa alungeasca mai mult genele din coltul exterior al ochiului, creand impresia acelor gene languroase precum niste aripi de trandafir. Este perfect alaturi de un tus negru pentru a crea lookul cat-eye, atat de in voga acum si un must in sezonul urmator.

Cat despre glossul Shine Caresse, este unul din cele mai fine lacuri de buze pe care le-am incercat. Textura sa este atat de usoara incat creeaza acel aspect de buze umede fara sa le incarce. Practic nici nu-l simti.

58114.jpg

Recomandari