Jojo s-a intalnit cu castigatorii turneului de tenis Stars Open

Jojo s-a intalnit cu castigatorii turneului de tenis Stars Open
  calendar_month        
In cadrul parteneriatului BRD Nastase Tiriac Trophy, Rexona Men si CLEAR au sustinut turneul de tenis al vedetelor, Stars Open. Castigatorul primei editii, Augustin Viziru, impreuna cu adversarul sau, Cornel Ilie (Vunk) si imaginea Rexona, Jojo , s-au intalnit intr-un cadrul informal pentru a discuta despre aceasta colaborare.

Jojo ii sustine pe cei doi gratie stiului de activ de viata, de aceea, proaspata mamica a dorit sa ii felicite personal pe campionii Stars Open.

57189.jpgDupa ce am aflat despre pasiunea lui Augustin Viziru pentru tenis si biliard, iar Cornel Ilie ne-a povestit despre viitoarele proiectele ale trupei Vunk, Jojo ne-a impartasit experienta sa legata de prima lectie de tenis din cadrul BCR Open, unde a jucat impreuna cu Ruxandra Dragomir, Presedintele FRT.

"A fost o placere sa petrec o dupa-amiaza impreuna cu Cornel si Augustin si sa avem parte de o discutie interesanta si relaxanta despre tenis, actorie, proiecte si planuri de viitor. Multumesc deodorantului nr. 1 lume* ca a facut posibila acesta intalnire", ne povesteste Jojo cu entuziasm.

In cadrul BRD Nastase Tiriac Trophy, Rexona Men, deodorantul care ofera protectie activa 48 de ore si CLEAR, expertul in combaterea matretii si ingriirea pielii capului, au oferit premii in valoare de 3.000 de Euro prin sustinerea competitiei Stars Open, unde pe zgura de la Arenele BNR au jucat nume precum Augustin Viziru, Horatiu Malaele, Cornel Ilie, George Mihaita sau Serghei Mizil.

Jojo isi incepe fiecare zi cu Rexona, deodorantul care i se potriveste cel mai bine stilului sau de viata activ si care ii ofera protectie imbatabila impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute.

Cu protectia activa Rexona 48H simti diferenta!

Sursa: Nielsen Company 2010

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Why q when k...
  • person

    "incearca sa fii un om mai bun... e asa placut..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right