Jolidon - castigator la Salonul International de Lenjerie Paris

Jolidon - castigator la Salonul International de Lenjerie Paris
  calendar_month        
In perioada 18 -21 ianuarie Grupul Jolidon a participat pentru a 11-a oara consecutiv la cel mai prestigios si important eveniment mondial din domeniul lenjeriei: Salonul International de la Paris. Peste 600 de marci participante si-au lansat colectiile de toamna-airna 2009/2010 si peste 25.000 de vizitatori din toata lumea au fost inregistrati.

Cele 3 standuri ale Grupului Jolidon au insumat peste 340 mp., standul Jolidon pastrandu-si aerul de modern si contemporan, in timp ce standul Prelude a definit un spatiu artistic in stil decadent.

Cel mai asteptat eveniment al salonului, ca in fiecar an, a fost concursul Ultralingerie cu desemnarea castigatorilor celor trei trofee acordate de juriu si premiul publicului. Jolidon si Prelude au fost selectionate printre cele 35 de marci Ultralingerie (alaturi de Aubade, Chantelle, Lejaby, Pasionatta sau Rosana Ansaloni).
Juriul, din care a facut parte Marie-Cristine Delacroix, Hubert Barrere, Jos Berry, Edith Keller, Nelly Rody ? cei mai reprezentativi experti in domeniu ? a decernat Marele Premiu Ultralingerie unicatului Prelude iar Premiul Publicului a fost castigat de acleasi Prelude.

Daca premiul obtinut in 2006 la Sil a insemnat recunoastere internationala a marcii Jolidon, cele doua trofee Ultralingerie castigate de Prelude in aceasta iarna consacra mai tanara marca din portofoliu grupului in garnitura elitista a marcii de lux mondiale.


In prezent, grupul Jolidon are 87 de magazine in Romania, 2 in Budapesta, 34 in intreaga Italie si 7 in Franta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Azi e ziua mea
  • person

    "lucrul cu adevarat criminal e sa faci o persoana sa creada ca e unica pe care o vei iubi vreodata"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Beauty 03L15-01189
Shop Ele.rochevron_right