L`Oreal prezinta: Revitalift Total Repair 10

L`Oreal prezinta: Revitalift Total Repair 10
  calendar_month        
Femeile sunt ocupate cu redefinirea si repotrivirea in timp a tuturor perioadelor vietii prin care trec in mod traditional - pubertatea, perioada intalnirilor, crearea unei familii, menopauza, sindromul cuibului parasit, reintoarcerea la munca.

Femeile din ziua de azi sunt suprasolicitate,fiind mereu nevoite sa se imparta intre programul de lucru, familie, prieteni si sport sau interese culturale.

Vietile femeilor sunt din ce in ce mai putin previzibile, pline de intreruperi, schimbari rapide si numeroase, bruste si neasteptate dupa varsta de 35 de ani, in special in mediul urban: sarcini tarzii, divorturi, familii amestecate, roluri multiple, calatorii pe distante lungi si stres.

Pielea este supusa acelorasi schimbari bruste: in locul experimentarii unor perioade de tranzitie, trebuie sa faca fata perioadelor binare, alcatuite din schimbari si mai radicale (de exemplu arsurile cauzate de soare). Pielea se afla intr-un echilibru bistabil.

Pentru a face fata socurilor metabolice legate de acesti factori interni si externi, pielea care se autoregleaza, reactioneaza si se reface singura. Celulele cutanate, deprinse continuu cu noile schimbari, ofera raspunsuri adecvate pentru a face fata tuturor acestor evenimente neasteptate si pentru a reface echilibrul stabil.

L'Oreal Paris prezinta Revitalift Total Repair 10 - un nou produs impotriva imbatranirii!

Acest tratament zilnic poate repara diversele semne ale imbatranirii datorita gamei largi de ingrediente active cu proprietati multiple: pe langa functiile de baza are si o solutie specifica pentru fiecare nevoie a tenului la un moment dat.

Produs cu proprietati multiple, ofera un raspuns multiplu ce poate fi utilizat in functie de nevoile individuale. Este o masina cu mai multe functii care grupeaza tot ce este necesar pentru ten intr-un singur produs, fara a exclude nimic, pentru a-l ajuta sa faca fata "caderilor" neasteptate si problemelor cauzate de un stil de viata agitat.

Tenul fiecarei persoane reactioneaza diferit in fata diverselor incercari ale stilului nostru de viata si in functie de propriul proces de imbatranire: tenul anumitor persoane va reactiona la stres prin aparitia de pete rosii, tenul altora se va manifesta prin lipsa stralucirii sau va avea o textura neuniforma.

Este un produs de ingrijire care poate inlatura micro-problemele tenului. Aceste micro-probleme se materializeaza prin aparitia si accentuarea semnelor de imbatranire sau prin dezvoltarea lor timpurie. Este creat pentru a intari sistemul nostru natural de "inlaturare a problemelor.

Total Repair 10 este o emulsie de ulei in apa structurata specific cu polimeri, ce ofera o senzatie de racorire in momentul in care este aplicata. Are in compozitie un strat uleios ce contine un filtru de protectie care ofera o finisare catifelata, luminoasa.

Dupa aplicare apare imediat un efect luminos subtil.

Cu ajutorul Total Repair 10 fiecare va gasi solutia cutanata adecvata. |n functie de tipul
problemei, mecanismul biologic necesar de reparare va fi activat de ingredientele active
specifice. Este o formula cu functii multiple creata pentru a diminua semnele imbatranirii
si pentru a face ceea ce este necesar atunci cand este necesar.

Utilizarea este simpla si practica, ca un "produs inteligent": poate raspunde diferitelor situatii si fiecare persoana il poate utiliza oricand doreste, in functie de problemele particulare.
Curatarea tenului, atat seara cat si dimineata, hidratarea consecventa si protectia impotriva efectelor UV sunt gesturi permanente in rutina ingrijirii zilnice. Aparitia ridurilor fine si mai ales a celor de expresie implica completarea ritualului de ingrijire si cu cremele antirid.In economia problemelor zilnice, gesturile de ingrijire trebuie sa aiba eficienta maxima, tintind simultan cat mai multe dintre problemele tegumentului; astfel, utilizarea unei combinatii de vitamine, Pro-Retinol A, stimulator al refacerii elastinei si substante fotoprotectoare va conferi pielii fermitate, tonus si stralucire.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

a 6 a zi de regim
  • person

    "a iubi este magic... a fi iubit este magie!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right