Lenor Parfumelle - inspiratie pentru Irina Schrotter

Lenor Parfumelle - inspiratie pentru Irina Schrotter
  calendar_month        
Inspirata de Lenor Parfumelle, cu arome de parfum frantuzesc, Irina Schrotter a creat pentru tine trei rochii superbe: Subtile, Seduisante si Magnifique.

Anul acesta de Revelion, alege noul Lenor Parfumelle si lasa-te invaluita de parfumul fratuzesc al hainelor de lux, create de Irina Schrotter. Poti alege intre trei modele de rochii, cate una pentru fiecare varianta a colectiei Lenor Parfumelle: Subtile, Seduisante sau Magnifique.

Lasa-te rasfatata de luxul frantuzesc al unei rochii, creata special pentru personalitatea ta. Alege rochia care ti se potriveste: rochia Lenor Subtile, care iti pune in evidenta feminitatea si senzualitatea, Lenor Magnifique, pentru o tinuta impunatoare, potrivita unei personalitati puternice sau rochia Lenor Seduisante pentru o aparitie indrazneata, seducatoare.

"Lenor Parfumelle a fost inspiratia mea. Fiecare varianta a acestei colectii speciale (Lenor Subtile, Lenor Magnifique sau Lenor Seduisante) m-a impresionat intr-un mod aparte. Lenor Parfumelle m-a inspirat in a crea o noua colectie de haine.

Astfel, am creat trei noi rochii de seara, cate una pentru fiecare varianta din colectia Lenor Parfumelle. Fiecare rochie poarta amprenta unei personalitati distincte," a declarat designerul Irina Schrotter.

Amintind de cele mai rafinate arome frantuzesti, experienta cu Lenor Parfumelle este unica. Este o aroma care te face sa te simti senzuala, adaugand senzatia luxului in fiecare zi.

Dezvoltat impreuna cu parfumurieri de top, Lenor Parfumelle se incadreaza in gama aromelor celor mai fine parfumuri. Mirosurile sunt multidimensionale, structura lor este identica cu cea a parfumului original.

Creat pe baza aceleiasi piramide a mirosurilor folosita pentru a descoperi mirosul preferat al fiecarei femei, Lenor Parfumelle ofera o aroma unica, de top, conferind o senzatie de lux pe durata intregii zile.

Despre colectia Lenor Parfumelle

Amintind de aroma parfumurilor frantuzesti, noua colectie Lenor Parfumelle este disponibila in trei variante: Magnifique (o combinatie de pere si citrice, orhidee alba, Floarea Florilor (Ylang Ylang), in timp ce mirosul de baza e un amestec de santal si vanilie), Seduisante (dezvaluie un amestec floral de iasomie, Ylang Ylang si floare de chiparos, oferind un parfum proaspat de lamaie italiana si pruna) si Subtile (un iz de iasomie, mimoza si frezie, si o usoara aroma de vanilie si nuca de cocos).

Fiecare din cele trei variante au surprins esenta parfumului frantuzesc. Colectia Lenor Parfumelle - O modalitate simpla de a conferi stil si eleganta - in fiecare zi, pe durata intregii zile.

Recomandari