Lipofillingul - grasimea care te ajuta sa intineresti

Lipofillingul - grasimea care te ajuta sa intineresti
  calendar_month        
Medicina estetica reuseste sa ne surprinda de fiecare data cu tratamente care ne ajuta in obtinerea unui aspect cu mult mai tanar. Aceasta ramura, care apartine de chirurgia cosmetica, incearca sa rezolve si sa multumeasca femeile in cautarea aspectului perfect.

Printre alte tratamente estetice care imbina medicina cu arta, se numara si tratamentul de lipofiliing - transfer autolog de grasime si celule stem. Este o metoda care a luat nastere cu multi ani in urma, in Statele Unite ale Americii, iar de putin timp a fost introdusa si in Romania, insa medicii care o pun in aplicare se afla in numar restrans.

Doctorul Morad Iancu - fondatorul clinicii Luxury Aesthetics, este pionierul acestei metode in Romania, deschizator de drumuri noi in tehnica amintita si printre putinii medici esteticieni care abordeaza acest tip de tratament cu succes, adaugandu-l in portofoliul numelui. El vede aceasta metoda ca alternativa a tratamentelor pe baza de acid hialuronic, acolo unde este cazul.

83707.jpgLipofillingul este destinat zonelor faciale lipsite de volum, fermitate si suplete. Este recomandat cu incredere, in special in zona cearcanelor si a pometilor. O data cu procesul natural de imbatranire, dar si al altor factori, etajul mijlociu al fetei sufera un proces de absorbtie al pernutelor de grasime, lucru care duce la un aspect imbatranit si obosit al fetei.

Intrebat cum isi da seama daca un pacient este candidatul ideal pentru acest tratament, medicul estetician Morad Iancu raspunde: "Pentru mine este importanta consultatia, atunci aflu mai multe detalii despre pacient si ceea ce isi doreste el. Experienta ma ghideaza in a lua cele mai bune solutii cu rezultate satisfacatoare. Sunt extrem de multumit de acest tratament, este cat se poate de natural, iar rezultatele se mentin multi ani, un aspect important pentru pacienti. Spre exemplu, unui pacient care are zone lipsite de volum la nivel facial, ii voi recomanda cu precadere transferul autolog de grasime. Si tratamentul cu acid hialuronic este unul revolutionar, insa fiecare pacient este unic si ii trebuie adaptat tratamentul care ii va oferi cele mai bune rezultate."

57258.jpgTehnica este cat se poate de simpla, are loc sub anestezie locala si presupune doua etape. In prima etapa se recolteaza grasimea proprie care este bogata in celule stem, de preferat din zona abdomenului sau a flancurilor, sub anestezie locala - procedura este nedureroasa, fiind folosite canule fine, atraumatice. Imediat dupa recoltare, grasimea se prelucreaza si se pregateste dupa metoda proprie a doctorului Iancu Morad, pentru reinjectare in zonele initial stabilite in cadrul consultatiei.

83708.jpgMetoda este apreciata in chirurgia estetica, deoarece nu lasa cicatrici si nici vanatai. Pentru aceasta tehnica se folosesc canule bonte, foarte fine, care nu traumatizeaza tesutul. Este de mentionat ca grasimea transplantata se va absorbi intre 10% si30%, astfel incat, pentru un rezultat armonios, este nevoie de o supracorectie, deci de o adaugare a unei cantitati mici de grasime. Supracorectia este necesara deoarece in timpul transferului celulele de grasime sufera un proces de traumatizare si nu supravietuiesc.Rezultatele sunt imediat vizibile, iar pe tot parcursul tratamentului pacientul discuta cu medicul si isi poate spune punctul de vedere.

"Efectul tratamentului este de admirat dupa cateva zile, de aceea chem pacientul la control pentru a vedea diferentele majore si a face cateva poze cu rezultatul final spectaculos. Rezultatul se mentine ani de zile si datorita celulelor stem toata zona tratata are parte de un proces de intinerire, ce consta intr-un ten mai sanatos, lumisos si intins. Pana in prezent nu am intalnit complicatii la pacineti, sper ca pe viitor sa existe aceleasi rezultate satisfacatoare. Ca un bilant, femeile sunt cele care apeleaza intr-un numar mai mare la acest tratament. Barbatii insa, nu sunt atat de curajosi. In viitorul apropiat ne pregatim pentru o alta tehnica, la fel de spectaculoasa, marirea sanilor cu grasime proprie, tot cu un aspect natural, lipsit de complicatii", mai spune doctorul Morad Iancu.Clinica Luxury Aesthetics
Adresa: Dorobanti, Hatmanul Arbore 12, Sector 1, Bucuresti
Site: www.clinica-luxury.ro
E-mail: contact@clinica-luxury.ro
Facebook: http://www.facebook.com/#!/pages/Luxury-Aesthetics/291284814560
Contact (+4).0723.17.13.16

Recomandari

Newsletter Ele.ro

just a quiestion
  • person

    ""viata merge inainte...!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right