Maini de catifea cu sapunul lichid FamilyCARE!

Maini de catifea cu sapunul lichid FamilyCARE!
  calendar_month        
Placute precum petalele de trandafiri, pline de prospetime ca roua diminetii ce intampina zambetul familiei tale, catifelate ca si pielea de bebelus...sunt senzatiile pe care FamilyCARE le ofera mainilor tale completand ingredientele unei familii fericite!

Gama de sapunuri lichide FamilyCARE iti aduce in casa un buchet de arome ce iti incanta ziua si o face mai inmiresmata, dar si mai curata.

Datorita ambalajului de 1 litru si varietatii de arome in care acesta se gaseste, respectiv: Milk&Honey, Lavanda, Maracuya, Grapefruit, Vanilie, Lacramioare precum si in varianta Antibacterian, sapunul lichid FamilyCARE poate deveni un membru de nadejde al familiei tale!

Testat dermatologic, sapunul lichid din aceasta gama a fost creat special pentru a avea grija de tine si familia ta!

Si pentru ca mainile tale si ale familiei trebuie sa fie hidratate si catifelate, sapunul lichid FamilyCARE este imbogatit cu factor natural de hidratare.

Mai mult, vei descoperi ca exista preocupare si pentru economiile familiei. Astfel, oricare dintre variantele de sapun lichid o alegi, iti va ajunge chiar si pentru 200 de spalari!

Daca vrei sa afli si mai multe detalii despre produsele FamilyCARE, intra si pe pagina de facebook: www.facebook.com/FamilyCARE.Ro

Pret sapun lichid diferite arome 15 ron.
Pret sapun lichid antibacterian 17 ron.

Produsele din gama FamilyCARE pot fi gasite in Carrefour, Carrefour Express, Auchan, Interex, Real, Selgros, Mega Image.

57619.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

PARANORMAL
  • person

    "...daca dragoste nu e.....nimic nu e.."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right