Mesoterapia virtuala - concept inovator

Mesoterapia virtuala - concept inovator
  calendar_month        
In cautarea tehnologiilor inovative si a unor servicii de infrumusetare care sa le preintampine toate nevoile si sa le satisfaca asteptarile, femeile alearga in permanenta de la un specialist la altul, de la un salon la altul, de la un produs la altul.

Acum ele pot pune capat acestor cautari, deoarece in saloanele Gett`s gasesc exact ceea ce au nevoie, inglobat intr-un singur aparat: Mesoscience de la Skyendor.

Mesoscience este un aparat de mezoterapie virtuala, care combina actiunea a patru curenti, pentru a potenta si multiplica efectul tratamentului de "ac" virtual.

1. CURENTUL ACTIVATOR , etapa pregatitoare care stimuleaza metabolismul pielii.
2. HIDROFOREZA , etapa initiala de patrundere a principiilor active ionizabile prin epiderm.
3.ELECTROPORAREA , favorizeaza absorbtia principiilor active la nivel transcelular prin intermediul canalelor apoase din membrana celulara.
4. CRIOTERAPIA , etapa finala de stimulare tonica si de redare a fermitatii.

Astfel, fara durere si fara costuri exorbitante, puteti beneficia de o gama completa de tratamente faciale si corporale, special create pentru cele mai comune probleme estetice: riduri, pierderea fermitatii, petele pigmentare, cicatrici, celulita, vergeturi.

Tratamente faciale:

MESOFILLER - tratament specific de redare a fermitatii si tratament antirid.
Un program de tratament conceput pentru a netezi ridurile si liniile de expresie si pentru a creste fermitatea fetei, a gatului si decolteului. Principiile sale active refac comunicarea celulara si stimuleaza sinteza noua de elemente care compun matricea structurala a pielii: colagen, elastina si acid hialuronic. Ideal pentru pielea imbatranita de soare sau varsta.

Tratamentul are durata de aproximativ 60 de minute, iar specialistii nostri va recomanda un minim de 6 sedinte, aplicat o data pe saptamana timp de 6 saptamani.
Puteti combina Mesofiller cu tratamente pentru acasa, folosind gamele CORRECTIVE, PLATINUM si NATURAL DEFENCE de la Skeyndor.

MESOBRIGHT - tratament specific ce ilumineaza si uniformizeaza tenul.
Ingredientele active ale produselor din aceasta gama echilibreaza tonul pielii, sterg petele pigmentare si le intarzie aparitia. O concentratie mare de vitamina C ajuta la stimularea sintezei de colagen, activand mecanismul de aparare a pielii si facand tenul sa arate radiant si tanar. Programul Mesobright poate fi completat acasa cu gamele Vit C si noua gama Urban White de la Skeyndor.

Tratamente corporale:

Mesoscience va ofera 2 variante excelente de tratamente corporale, utilizand o tehnologie revolutionara pentru a rezolva probleme precum vergeturi, celulita si ajutand la redefinirea si remodelarea intregului corp.

MESOSLIM - Tratament specific reducator, remodelant
Un tratament corporal care actioneaza asupra celor trei procese de formare a aspectului de coaja de portocala al pielii: microsistem de drenaj insuficient, dezechilibru lipoliza/lipogeneza si efect de compensare corporala.

Tratamentul Mesoslim are o durata de aproximativ 60 de minute.

Se recomanda un minim de 6 sedinte, aplicat in doua sedinte in prima saptamana si continuat o data pe saptamana pana la terminarea tratamentului. Puteti pastra efectele tratamentului si cu ajutorul produselor de ingrijire pentru acasa din gama Svelte Contour de la Skeyndor.

MESOFIRMNESS - Tratament specific de redare a fermitatii, antivergeturi si remodelant
Este un tratament mezocosmetic de redare a fermitatii corporale cu actiune impotriva pierderii fermitatii tesuturilor datorata varstei, sarcinilor si dietelor pentru slabire.Mareste elasticitatea pielii de pe abdomen si de pe partea interna a coapselor si axilelor. Se redefineste astfel conturul siluetei, imbunatatind notabil aspectul pielii. Este un tratament ideal pentru reducerea vergeturilor si cicatricelor.

Va recomandam de asemenea, un minim de 6 sedinte, aplicat in doua sedinte in prima saptamana si continuat o data pe saptamana pana la terminarea tratamentului. Pentru rezultate optime, potentati rezultatele folosind produsele din gama de redare a fermitatii SVELTE CONTOUR.

Au trecut 6 saptamani si acum priviti in oglinda o alta femeie: cu un ten mai tanar si mai luminos, fara riduri si pete inestetice, cu un corp subtiat si o musculatura mult mai ferma si mai ales, cu mai multa incredere in ea insasi si in frumusetea ei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

cararea pierduta
  • person

    "va puteti plimba pe oricare dintre alei , dar daca veti ajunge la inima mea calcati cu grija"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right