Millefiori - delicatetea sticlei de Murano

Millefiori - delicatetea sticlei de Murano
  calendar_month        
Exista duritate ce ne poate surprinde cu o delicatete induiosatoare si cuvinte grave al caror inteles poate sensibiliza profund.

Modelarea sticlei de Murano traverseaza barierele conventionale si devine o arta rafinata dusa la perfectiune de maestrii sticlari.

Istoria spune ca maestrii fauritori ai Venetiei au fost izolati in Murano pentru a evita riscurile unui incediu devastator a carui sursa ar fi fost cuptoarele in care acestia topeau sticla.

De-a lungul timpului, orasul a devenit un centru de excelenta artistic in domeniul fabricarii striclei de Murano.

In acele vremuri, cei care aveau aceasta indeletnicire erau considerati egalii cetatenilor proveniti din cele mai nobile familii venetiene. Astazi, cei care fabrica articole din sticla de Murano au continuat traditia pastrand gratia si tehnica datorita carora definim aceste produse ca spectre vii ale culorii.

In anul 2000, din dorinta de a oferi publicului din Romania accesul la nobletea produselor obtinute prin prelucrarea sticlei din insula Murano, a fost fondata compania Millefiori.

Investitia constanta in dezvoltarea companiei si a culturii sticlei de Murano cat si participarea activa la construirea unei piete de desfacere in domeniul bijuteriilor si al articolelor decorative, au facut ca Millefiori sa fie unul dintre juctorii cei mai importanti din aceasta ramura a industriei frumusetii.

Toate produsele Millefiori beneficiaza de atentia cuvenita, acestea fiind lucrate manual de maestri priceputi. Fiecare obiect realizat este unic, iar povestea sa completeaza personalitatea celui care il insuseste.

Semnificatia numelui companiei este si crezul sau. Millefiori se traduce ca fiind sticla multicolora si este ceea ce isi propune sa ofere tuturor celor care inteleg cultura sticlei de Murano.

Gama de produse variata, precum si curcubeul de emotii pe care il descopera toti cei care intra in contact cu sticla de Murano, reafirma valoarea companiei.

Iubitoarelor de frumos, Millefiori le ofera bijuterii din sticla de Murano, articole decorative, accesorii si perle din Murano, podoabe menite sa incante si sa dea o nota aparte de stil si culoare.

Rafinamentul, bogatia nuantelor si viata spectrului de culoare cuceresc prin simplitatea lor sofisticata.

57171.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

just a quiestion
  • person

    ""viata merge inainte...!""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right