Molinard - 160 de ani de exclusivism

Molinard - 160 de ani de exclusivism
  calendar_month        
Rafinament, povesti despre creatori celebri, traditie pastrata din generatie in generatie...

Cu o istorie de peste 160 de ani, Maison Molinard prezinta in exclusivitate La Beautik Haute Parfumerie, noul parfum al celebrei case Molinard, "160".

Casa Molinard din Grasse, Franta, are o existenta de peste cinci generatii, fiind una dintre cele mai cunoscute si apreciate parfumerii din intreaga lume. De-a lungul timpului, arta parfumurilor a fost dezvoltata prin creatii rare, exclusiviste, mereu in actualitate.In 1849, Molinard a inceput sa creeze arome unice, combinatii de esente elegante si rafinate, integrandu-le in celebrele Eaux de Fleurs si Eaux de Cologne.

In 1921, parfumierii Molinard au creat succesul care dainuie si astazi - Habanita - un elixir magic care te vrajeste. "Parfumul tigaretelor", cum a fost denumit, pastreaza senzualitatea si povestea de vis a unei arome sofisticate. A fost declarat in 1924 cel mai persistent parfum din lume.

Habanita are ca note de varf: portocala amara, lamaie, note de mijloc: vetiver,lemn de cedru,Ylang-Ylang,iasomie,miez de nuca,trandafir Centifolia de Grasse, mimoza, note de baza: ambra, vanilie de Madagascar, lemn de santal, paciuli de Penang, rasina de stejar

81343.jpg
Arta parfumierilor de renume a adus la lumina Habanita, Nirmala, Molinard de Molinard si multe alte creatii recunoscute la nivel mondial. Toate invaluite in legendarele sticle create de Rene Lalique , constituie adevarate capodopere ale artei parfumurilor.

56422.jpgIn 2009, pentru a celebra cea de-a 160-a aniversare, Molinard a creat o noua apa de parfum care poarta numele acestei memorabile aniversari.
Este un buchet clasic floral si senzual, intr-o eleganta sticla negra cu incrustatii de cristale Swarovski.

Molinard 160 are ca note de varf: zambila si lacramioara, note de mijloc: ciclamen, Ylang - Ylang, note de baza: lemn de cedru, lemn de santal
Aromele Molinard invaluie parfumerii celebre din intreaga lume.In Bucuresti creatiile Molinard se gasesc in exclusivitate la Beautik Haute Parfumerie, parfumerie de lux, unde aromele rare si magia sticlelor pretioase se intalnesc. Este un loc fascinant, dedicat in intregime luxului, cu parfumuri bogate in istorie, dar si foarte actuale si nonconformiste.


Cele trei locatii Beautik Haute Parfumerie din Bucuresti:

• Beautik America House - Bd. Nicolae Titulescu, nr. 4-8 (America House), sector 1, tel: 021.319.82.30
• Beautik Baneasa Shopping City - Sos. Bucuresti - Ploiesti, nr. 42.D (Baneasa Shopping City), Sector 1, tel: 031.425.29.57
• Beautik Domenii - Str. Al. Constantinescu, nr. 1 (Piata Domenii), sector 1, tel: 021.224.20.08

Recomandari

Newsletter Ele.ro

IUBESTI
  • person

    "iubeste pt ca fara iubire viata nu are rost"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right