NIVEA impartaseste dragostea!

NIVEA impartaseste dragostea!
  calendar_month        
In perioada 1 februarie - 28 februarie 2012, NIVEA te invita sa te bucuri de luna iubirii! Vei avea sansa de a castiga un Beetle de colectie pentru jumatatea ta sau multe alte premii si te vei putea plimba alaturi de persoana iubita cu LOVE mobil-ul NIVEA.

In luna februarie oamenii isi sarbatoresc dragostea, impartasind momente de neuitat in locuri de neuitat. NIVEA inseamna grija pentru piele, iar grija vine din iubire. Astfel, ne-am dorit sa sarbatorim luna iubirii alaturi de consumatori, incurajandu-i sa impartaseasca dragostea si sa se bucure de o editie limitata NIVEA Creme Valentine's - o crema cu o istorie de peste 100 de ani in ingrijirea pielii.

Incepand cu 1 februarie, NIVEA te invita sa completezi harta iubirii, inscriindu-te pe site-ul www.impartaseste-dragostea.ro. Creeaza-ti un cont pe site la sectiunea Castiga pe loc si poti castiga unul dintre cele 300 de premii cu dragoste puse in joc: 100 seturi fondue, 100 aranjamente de masa cu servetele, 30 seturi de perne si 70 seturi de produse NIVEA Creme in editie limitata de Valentine's Day. si pentru ca iubirea adevarata este neconditionata si generoasa, ofera-i jumatatii tale sansa de a castiga premiul cel mare, inscriindu-l in promotie: un Beetle de colectie - o masina care de-a lungul anilor a facut istorie in numele dragostei!

Mai mult decat atat, pe toata durata campaniei, daca esti indragostit si esti din Bucuresti te vei putea bucura impreuna cu jumatatea ta de o calatorie gratuita cu LOVE mobil-ul NIVEA, programandu-te la numarul 0721 11 LOVE. Plimbarile vor avea loc in perioada: 1 - 28 februarie, vineri - duminica (exceptand perioada 10 - 14 februarie, cand LOVE-Mobile-ul va fi disponibil si luni si marti) in intervalul orar: 10:00 - 23:00.

Pentru inca o sansa la premiile de dragoste sau la marele premiu, nu rata promoterii NIVEA pe care ii vei intalni in magazine si in baruri din sase orase din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Sibiu si Brasov. Nu trebuie decat sa completezi flyer-ul primit de la acestia si sa-l inapoiezi promoterului!

Pe 29 februarie, NIVEA va anunta marele castigator! Astfel, NIVEA va transforma luna iubirii intr-una si mai romantica, ii va ajuta pe oameni sa redefineasca spatiul in care traiesc si sa isi aminteasca de toate locurile si momentele speciale.

Regulamentul campaniei este disponibil pe: http://www.impartaseste-dragostea.ro/regulament.pdf
Recomandari